צילום: אנטולי מיכאלו | סגנון: אינה גוטמן
פסטה גבינות ופטריות
– מתכון של רות אוליבר –
מנת פסטה קיצית, קלילה ורעננה שמכינים ב4 דקות. ארוחת ערב נהדרת לעונה החמה.
חומרים ל- 4-5 סועדים:
1 חבילה ספגטי (500 גרם) מבושל לפי הוראות היצרן
4 כפות שמן זית
3 שיני שום קצוצות
1 סלסילת פטריות שמפניון פרוסות
½ צרור פטרוזיליה קצוצה
½ צרור כוסברה קצוצה
¼ צרור שמיר קצוץ
תבלין טוסקנה (אופציונלי)
מלח
פלפל שחור גרוס
להגשה:
1 קוביה פטה כבשים 20%
גרנה פדנו 29% (לפי הצורך)
הכנה:
- מחממים שמן במחבת גדולה, מוסיפים שום ופטריות, מטגנים על אש גבוהה כחמש דקות, מוסיפים למחבת את הפסטה המבושלת ומטגנים עוד 3־4 דקות.
- מסירים מהאש, מוסיפים עשבי תיבול, גבינה בולגרית צאן ותבלינים לפי הטעם, ומערבבים קלות.
- מסדרים את הפסטה על צלחת הגשה, מגרדים מעל בנדיבות פטה כבשים וגרנה פדנו ומגישים.
24
פסטה עם עגבניות ומוצרלה בסיר אחד
24
פסטה ברוטב כרשה עם אספרגוס וריקוטה פרסקה
24
24
פסטה עם ריקוטה פרסקה, פרמז’ן גרנה פדנו, תרד ופקאנים
24
24
פסטה רוזה עגבניות שרופות ומסקרפונה
18
Comments are closed.