טוסט מוצרלה משודרג עם טוויסט ניו יורקי
העולם נחלק לשניים – טוסט לפני השדרוג ולאחר השדרוג.
הוסיפו לטוסט המוצרלה הקלאסי שכבה דקה של גבינת שמנת ניו יורק (במקום שכבת חמאה) ולא תאמינו איך עד עכשיו לא פינקתם את הילדים ככה.
רכיבים (לטוסט 1 חתוך ל- 4 ריבועים קטנים):
2 פרוסות לחם ריבועי שאוהבים (לבן/חיטה מלאה)
1 כפית גבינת שמנת NEW YORK טבעי/או עם זיתים או שום
שמיר/או NEW YORK במרקם שמנת 5%
2 פרוסות מוצרלה-22% של גד
קלח תירס מבושל במים עם כפית מלח, חתוך לפרוסות
הכנה:
- מורחים שכבה דקה של גבינת השמנת שבחרתם על אחת הפרוסות ומעליה מניחים פרוסת מוצרלה ומעט מלח (אם רוצים) וסגורים בפרוסת הלחם השניה.
- מכניסים לטוסטר לחיץ ומחממים עד להמסת הגבינה וקבלת פסי השחמה.
- חותכים את הטוסט ל- 4 ריבועים קטנים ומשפדים על שיפודון בשילוב ירקות חתוכים.
*אני קרצתי את המלפפונים לפרחים בקורצן עוגיות קטן (את המסגרת שנותרת עם הקליפה מגישים לילדים בצד).
תוספת לארוחה:
פרוסות קלחי תירס מבושל
טוסט קוואטרו פורמאג’י של אייל שני
24
כריך בריאות יצירתי בהרכבה עצמית (גבינה ומגוון ירקות)
8
מיני פנקייקס וניל – שוקולד צ’יפס ושיפודי פירות ל”יום מתוק”
0
רול חביתת זיתים עם גבינה וירקות
0
0
0
0
Comments are closed.