רוטב פורצ’יני

רוטב ריקוטה פטריות לפסטה.

שימושים
נשנוש
פסטה
אפיה מלוחה

ערכים תזונתיים (ל-100 גרם): אנרגיה (קלוריות) 287, חלבונים (גרם) 6.6, פחמימות (גרם) 3.3, סך השומנים (גרם) 16, חומצות שומן רוויות (גרם) 8.7, חומצות שומן טראנס (גרם) פחות מ-0.5, כולסטרול (מ”ג) 43, נתרן (מ”ג) 487, סידן (מ”ג) 128

כשרות: רבנות בת ים

חלב: חלבי

רכיבים: ריקוטה (40%), מים, חמאה, מחית פטריות פורצ’יני (3%) (פטריות שמפיניון, שמן קנולה, סוכר, פטריות פורצ’יני (0.6%), חומרי טעם וריח), סיבים תזונתיים, מלח, סוכר, שום, מייצב מזרעי חרובים, מתחלב (טריסודיום ציטראט), חומר משמר (פוטסיום סורבט).

מידע על אלרגנים! מכיל: חלב

אולי תרצו להכין