צילום: אנטולי מיכאלו | סגנון: אינה גוטמן

עוגת גבינה פירורים

– מתכון של רות אוליבר  –

עוגת הגבינה הקרה היא קינוח אהוב לאורך כל השנה לא רק בשבועות. מוסיפים למלית קרם מסקרפונה שהופך את מלית הגבינה לרכה וקטיפתית במיוחד.

חומרים לתבנית בקוטר 24 ס"מ:

לבסיס:

250 גרם ביסקוויטים פתי בר
150 גרם חמאה קרה

למלית:

300 גרם גבינת שמנת ניו יורק טבעי 30%
1 קופסה מסקרפונה 40%
1 אינסטנט פודינג וניל
1 שמנת חמוצה
2 שמנת מתוקה
150 גרם (3/4 כוס) סוכר

הכנה:

  1. מכינים את הבסיס: שמים את הביסקוויטים והחמאה הקרה במעבד מזון ומעבדים לפירורים לחים. מהדקים כשני שלישים מהתערובת לתחתית התבנית, ואת השליש הנותר שומרים בצד.
  2. מכינים את המלית: במיקסר עם וו בלון מקציפים את הגבינות עם האינסטנט פודינג למרקם יציב.
  3. מקפלים לתערובת הגבינה שמנת חמוצה ומערבבים לקבלת תערובת אחידה.
  4. מקציפים שמנת מתוקה עם סוכר לקרם יציב ומקפלים לתערובת הגבינה.
  5. יוצקים את התערובת על הבסיס, מפזרים מעל את השליש הנותר של הפירורים, מעבירים למקפיא לשעה ושומרים במקרר עד להגשה.

אולי תרצו להכין גם
אולי תרצו להכין גם
Filter by
Post Page
Sort by

עוגת גבינה ושוקולד לבן מפורקת

המרכיבים שואבים את ההשראה מעוגת גבינה פירורים קלאסית. אלא שכאן הפירורים עשויים מעוגיות שוקולד מריר, שיוצרים ניגוד מקסים עם קרם

14

קינוח מסקרפונה קליל עם פירות

קינוח כוסות – קרם מסקרפונה קליל עם פי

8

מסקרפונה לימוני

קינוח כוסות – מסקרפונה לימוני

8

גאלט חצילים עם מסקרפונה וריקוטה פרסקה

הרמוניה נפלאה נוצרת מהשילוב בין פריכות הבצק, המנוקד בפרג, לרכות המסקרפונה, שעוטפת את הכרשה והחציל כשמיכת פוך רכה.

8

קרם לאבנה ושוקולד לבן עם פצפוצי שומשום ופירות קיץ

החיבור בין הלאבנה החמצמצה לשוקולד הלבן מפיק קרם עשיר ועם זאת קליל, שהולך יופי עם פירות קיץ. פצפוצי שומשום מוסיפים מתיקות פריכה

8

עוגת גבינה מנומרת

החיבור בין הלאבנה החמצמצה לשוקולד הלבן מפיק קרם עשיר ועם זאת קליל, שהולך יופי עם פירות קיץ. פצפוצי שומשום מוסיפים מתיקות פריכה

8

NEW YORK CHEESE CAKE

עוגת גבינה אמיתית לשבועות.

8

טרייפל לימון ומסקרפונה

בכוס אחת עולם שלם! טרייפל לימון ומסקרפונה

8