מעדנים

מעדנים

פודינג מתוק ומנחם, קינוח בלקני אהוב בגרסה משובחת, יוגורט עיזים אישי ומעדן בריאות טעים שעוזר לפתוח את היום ברגל ימין.

יוגורטים

יוגורטים

סוד גלוי הוא שצריכה קבועה של יוגורט טבעי היא סגולה לחיים בריאים וארוכים, וזה עוד לפני שדיברנו על טעמו הנפלא והשימושים הרחבים שיש לו במטבח. היוגורטים של מחלבות גד מיוצרים מ-100% חלב טרי (בקר, עיזים או כבשים) על פי שיטות מסורתיות השומרות על מירב התכונות הבריאותיות. המגוון כולל יוגורטים סמיכים וקטיפתיים, יוגורטים מרווים לשתייה וגם הברקות כמו איירן – המרענן הרשמי של הקיץ הבלקני וצזיקי טעים ומוכן להגשה.

גבינות שמנת New York

גבינות שמנת ניו יורק

גבינות השמנת של מחלבות "גד" הביאו בשורה חדשה לשוק המקומי, שכן הן יוצרו בדיוק כמו גבינות השמנת הניו יורקיות. מרקמן קרמי וקטיפתי, טעמן עשיר וחלבי עם איזון מדויק בין מתיקות למליחות והן נפלאות לאכילה ולאפייה. המגוון כולל גבינות שמנת קלאסיות, גבינות שמנת מופחתות שומן, גבינות רזות במרקם שמנתי עם תיבולים מקוריים.

גבינות מיוחדות

גבינות מיוחדות

ברוכים הבאים להיכל התהילה של הגבינה! לכל אחת מהגבינות במשפחה הזאת יש סיפור מרתק והיסטוריה ארוכת שנים. כל אחת מזוהה עם אזור אחר – מגבינת קממבר הבשלה מאזור נורמדי שבצרפת עד המנצ'גו הפיקנטית מחבל לה מאנצ'ה בלב ספרד. מנעד הסגנונות, הטעמים, הארומות והמרקמים רחב ומרתק בהתאם. לכל אחת יש מה להציע בתחום הבישול והאפייה, אבל אין ספק שהדרך הטובה ביותר ליהנות מהגבינות המשובחות הללו היא לאכול אותן כמו שהן, לצד כוס יין טוב.

גבינות איטלקיות

איטלקיות

מחלבות גד הביאו לקהל אוהבי האוכל הישראלי את בשורת הגבינות האיטלקיות ואפשרו לשפים ולחובבי בישול להכין גרסאות אותנטיות של מאכלים אהובים מארץ המגף. הסנונית הראשונה הייתה מוצרלה אמיתית שיצאה לשוק כבר באמצע שנות ה-80 וחוללו סנסציה. בהמשך הושקו מגוון גבינות ריקוטה, פקורינו ומסקרפונה. המצטרפת הטרייה למשפחה האיטלקית שלנו היא גבינת גרנה פדנו, המקבילה בתכונותיה לפרמזן ומיוצרת תחת מותג משותף עם מחלבה איטלקית נחשבת.

גבינות בלקניות ומקומיות

משפחת הגבינות הבלקניות של גד 2

גבינות בלקניות ומקומיות

מכאן הכל התחיל: הגבינה הבולגרית הייתה הראשונה שיוצרה ב"מחלבות גד" - על פי מתכון משפחתי ותיק ולפי מיטב המסורת הבלקנית. כיום כוללת המשפחה למעלה מ-20 גבינות טעימות ומגוונות – מחלב בקר, עיזים וכבשים. לצד גבינות מסורתיות ואותנטיות תמצאו כאן פיתוחים יחודיים של "גד". אל הנבחרת הבלקנית (בולגרית, פטה, חלומי) צירפנו שתי גבינות מקומיות – לאבנה וצפתית – גם להן נשמה ים תיכונית ושימושים מגוונים במטבח שלנו.