רידדו אותי בבית (פיצה קביליו – לאכול בטבע)

במושב נחלים הסמוך לפתח תקווה, כ-20 דקות נסיעה מהכרך ההומה, בין הסבך הירוק וציוץ הציפורים, מתגוררת משפחה שאוהבת ילדים ופיצות – ״פיצה קביליו – לאכול בטבע".

איך הכל התחיל?

לפני כמה שנים הציבה משפחת קביליו תנור פיצה בין הסלון למטבח הביתי, והחלה להכין את הפיצה המיוחדת שלה. התגובות המופתעות לא איחרו לבוא. מכאן התגלגל לו עסק משפחתי שבו עובדים ההורים והילדים ביחד ומגישים בחצר ביתם פיצה פשוטה, מדויקת וטעימה להפליא.

מה מייחד את הפיצה?

"אנחנו משתמשים רק במוצרלה אמיתית של גד, ללא ערבובים", מדגישה טלי, אם המשפחה. ״הבצק מרודד על פי מתכון מיוחד והרוטב הביתי הוא בעל חתימה אישית של המקום. סודי ביותר!״ בנוסף, לילדים ניתנת אפשרות להיכנס אל תוך הבית, לעזור בהכנת הפיצה ולהגישה בעצמם למשפחה – סוג של פינת יצירה טעימה להפליא.

מהו סוד הקסם?

״באים אלינו קודם כל כי אנחנו עושים אוכל באהבה, וכי אנחנו אוהבים לארח אנשים״, מסבירה טלי. ״מכיוון שהכל נעשה בעבודת יד והסביבה ירוקה, אנחנו מספקים פה מעין חוויה שלמה של בילוי משפחתי״. יש במקום אפילו קארטינג. ממש יום כיף על טהרת הפיצה.

והשיטה?

מגשים בלבד, בכמה גדלים.

מה ליד הפיצה?

בקביליו כל הלב והנשמה ממוקדים בפיצות.

חובה לנסות את ה…

פיצה סביח, עם חציל וביצה. מפגש בין שתי הפנינים הקולינריות שיכול היה להתרחש רק בישראל.

פיצה קביליו | דן 8 נחלים | 052-5144055

פיצה קביליו - לאכול בטבע