פסטה ברוטב גבינה ופלפל שחור. כמו בכל מנת פסטה, הכי חשוב שהרוטב יחכה לפסטה, והיא תעבור מהסיר ישירות לרוטב.

חומרים ל-4 מנות:

1 חבילה (500 גרם) ספגטי

מלח

2 גביעי קאצ'יו אה פפה

להגשה:

1 גרנה פדנה מגוררת

אופן ההכנה:

  1. בסיר עם מי מלח רותחים מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן לדרגת אל-דנטה.
  2. בדקות הבישול האחרונות של הפסטה מחממים את הקאצ'יו אה פפה במחבת עם מצקת  ממי הבישול של הפסטה ומערבבים עד שהרוטב אחיד וחם.
  3. בתזמון מושלם מסננים את הפסטה המבושלת ומעבירים אותה מיד לרוטב. מבשלים דקה יחד לאיחוד וספיגת הטעמים.

זה הכל! מגישים עם גרנה פדנו מגוררת מעל. תהנו!