הקלאסיקה האמריקנית האהובה והמוכרת מקבלת גרסה איכותית ונפלאה.

חומרים ל-4 מנות:

1 חבילה (500 גרם) פסטה

מלח

2 גביעי מאק אנד צ׳יז

להגשה:

1 גרנה פדנו מגוררת

אופן ההכנה:

  1. בסיר עם מי מלח רותחים מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן לדרגת אל-דנטה.
  2. בדקות הבישול האחרונות של הפסטה מחממים את המאק אנד צ׳יז במחבת עם מצקת ממי הבישול של הפסטה ומערבבים עד שהרוטב אחיד וחם.
  3. בתזמון מושלם מסננים את הפסטה המבושלת ומעבירים אותה מיד לרוטב. מבשלים דקה יחד לאיחוד וספיגת הטעמים.

זה הכל! מגישים עם גרנה פדנו מגוררת מעל. תהנו!