תרגישו חופשי להכין את הטרייפל עם אוכמניות, פטל, דובדבנים או ענבים. שימו לב שמומלץ להכין 4 שעות מראש.

חומרים לגביע זכוכית או קערה שקופה:

3 גביעי קרם מסקרפונה 

1 חבילת בישקוטי

1/2 כוס ריבת תות (או איזו ריבה שאוהבים), מדוללת ב-1/2 כוס מים רותחים

2 חבילות תותים, חתוכים לאורכם לרבעים

1 כוס שקדים פרוסים, קלויים

אופן ההכנה:

  1. במיקסר עם וו הקצפה, מקציפים את קרם המסקרפונה 2-3 דקות עד לקבלת תערובת אוורירית. 
  2. מרכיבים את הטרייפל: מרפדים את תחתית הכלי בשכבה של בישקוטי (אם צריך אפשר לשבור חלק כדי להתאים לכלי ולכסות את כל התחתית). מברישים היטב את כל הבישקוטי בריבה המדוללת, ודואגים לכסות ו״להרטיב״ את כולם במידה שווה.
  3. יוצקים על שכבת הבישקוטי שליש מקרם המסקרפונה בשכבה אחידה. 
  4. מסדרים שליש מכמות התותים על גבי הקרם. חוזרים על השכבות פעמיים נוספות: ביסקוטי מוברש בריבה, קרם ותותים. שימו לב: את התותים בשכבה האחרונה מסדרים אחד-אחד ב״עמידה״ (כמו בתמונה). 
  5. מכסים בניילון נצמד ומעבירים את הטרייפל למקרר למשך כמה שעות ואפשר גם לילה מראש.
  6. לפני ההגשה מפזרים מעל שקדים קלויים.

טרייפל קרם מסקרפונה של נטע לויה