צילום: דניאל לילה | סגנון: עמית פרבר
סגנאקי
– מתכון של אורלי פלאי-ברונשטיין –
נתחי חלומי מתובלים באורגנו וצרובים עד להזהבה, מוגשים עם סלסת עגבניות רעננה וארומטית.
חומרים ל-4 מנות:
1 חבילת חלומי 24%
שמן זית
לסלסה:
2 עגבניות קצוצות דק-דק
חצי בצל סגול, קצוץ דק
2 כפות שמן זית
1 שן שום, כתושה
מלח ופלפל שחור
אופן הכנה:
- מערבבים את חומרי הסלסה, מתבלים ושומרים עד להגשה.
- מברישים את פרוסות הגבינה בשמן זית וצולים על הגריל או במחבת גריל במשך 3-2 דקות מכל צד עד להזהבה. לחילופין אפשר לצלות על מחבת גריל משומנת.
- מפזרים את הסלסה על פרוסות החלומי הצלויות ומגישים מיד.
אולי תרצו להכין גם
Comments are closed.