צילום וסגנון: נטע ליבנה ועדי קראוס

קסטה מסקרפונה

– מתכון של עדי קלינגהופר –

חומרים ל-6 קסטות:

מרכיבים:
חבילת גבינה מסקרפונה 40% בטמפ׳ החדר
2 מיכלים של שמנת מתוקה ( 500 מ״ל)
200 גרם חלב מרוכז
100 גרם שוקולד לבן מומס עם 100 גרם שמנת מתוקה.
12 יח׳ עוגיית שוקולד צ׳יפס.

אופן ההכנה

בקערת מיקסר עם בלון הקצפה מקציפים גבינת מסקרפונה עם השמנת מתוקה עד קציפה רכה.
לאחר מכן מוסיפים את החלב המרוכז, ממשיכים לערבב עד איחוד. מוסיפים את השוקולד לבן המומס עם השמנת (כשהוא במצב פושר) וממשיכים לערבב עד איחוד.
מעבירים את התערובת לתבנית מרובעת מרופדת בנייר אפייה ומקפיאים במשך לילה.
לאחר הקפאה מחלצים את הבלילה הקפואה. קורצים את הבלילה הקפואה עם קורצן עגול בקוטר של העוגייה.
מעבירים את העיגול קסטה לתחתית העוגייה וסוגרים מעל עם עוגייה נוספת ויש לנו קסטת מסקרפונה.

אולי תרצו להכין גם
אולי תרצו להכין גם
Filter by
Post Page
Sort by

קסטה סיציליאנה

עוגת שכבות עם מלית ריקוטה, מצופה שכבת מרציפן (לרוב ירוק) ופירות מסוכרים. הקונדיטורית נופר צור הפכה אותה לעוגה אישית המוגשת בתוך כוס

10

כנאפה ריקוטה מרציפן

מלית ריקוטה, מוצרלה ומרציפן שימלא את הבית בניחוח שקדים מתקתק שלא תוכלו לעמוד בפניו

0

עוגת ריקוטה אפויה חגיגית

אם עדיין לא ניסיתם עוגת גבינה על בסיס ריקוטה, אתם צפויים להתאהב במרקם הקטיפתי והטעם המענג

0

עוגת ביסקוויטים איטלקית

קלאסיקה ישראלית בלבוש איטלקי. את הגבינה הלבנה מחליפים בריקוטה מלטפת ומסקרפונה עשירה

0

לזניה סגולה

שילוב נהדר של גבינה וירק, של מתוק ומלוח, של לבן וסגול!

0

פסטה רוזה עגבניות שרופות ומסקרפונה

עגבניות ושום צלויים, בשילוב מגע קטיפתי של מסקרפונה ועלי לזניה קרועים שנעטפים בכל הטוב הזה

0

גראטן פרחי ברוקולי עם גבינות, זיתים וזעתר

גראטן מיוחד שאי אפשר להפסיק לאכול. תולשים את פרחי הברוקולי מתוך שדה הגבינה, הזיתים והזעתר

0

טרייפל אפרסקים מהיר וחגיגי

קינוח השכבות הבריטי הממכר, עם שכבות של עוגת לימון, קרם פטיסייר, א

0