צילום וסגנון: נטע ליבנה ועדי קראוס
קסטה מסקרפונה
– מתכון של עדי קלינגהופר –
חומרים ל-6 קסטות:
מרכיבים:
חבילת גבינה מסקרפונה 40% בטמפ׳ החדר
2 מיכלים של שמנת מתוקה ( 500 מ״ל)
200 גרם חלב מרוכז
100 גרם שוקולד לבן מומס עם 100 גרם שמנת מתוקה.
12 יח׳ עוגיית שוקולד צ׳יפס.
אופן ההכנה
בקערת מיקסר עם בלון הקצפה מקציפים גבינת מסקרפונה עם השמנת מתוקה עד קציפה רכה.
לאחר מכן מוסיפים את החלב המרוכז, ממשיכים לערבב עד איחוד. מוסיפים את השוקולד לבן המומס עם השמנת (כשהוא במצב פושר) וממשיכים לערבב עד איחוד.
מעבירים את התערובת לתבנית מרובעת מרופדת בנייר אפייה ומקפיאים במשך לילה.
לאחר הקפאה מחלצים את הבלילה הקפואה. קורצים את הבלילה הקפואה עם קורצן עגול בקוטר של העוגייה.
מעבירים את העיגול קסטה לתחתית העוגייה וסוגרים מעל עם עוגייה נוספת ויש לנו קסטת מסקרפונה.
10
גלידת מסקרפונה עם נוטלה ופררו רושה
0
0
0
0
פסטה רוזה עגבניות שרופות ומסקרפונה
0
גראטן פרחי ברוקולי עם גבינות, זיתים וזעתר
0
Comments are closed.