צילום וסגנון: נטע ליבנה ועדי קראוס

קסטה מסקרפונה

– מתכון של עדי קלינגהופר –

חומרים ל-6 קסטות:

מרכיבים:
חבילת גבינה מסקרפונה 40% בטמפ׳ החדר
2 מיכלים של שמנת מתוקה ( 500 מ״ל)
200 גרם חלב מרוכז
100 גרם שוקולד לבן מומס עם 100 גרם שמנת מתוקה.
12 יח׳ עוגיית שוקולד צ׳יפס.

אופן ההכנה

בקערת מיקסר עם בלון הקצפה מקציפים גבינת מסקרפונה עם השמנת מתוקה עד קציפה רכה.
לאחר מכן מוסיפים את החלב המרוכז, ממשיכים לערבב עד איחוד. מוסיפים את השוקולד לבן המומס עם השמנת ( כשהוא במצב פושר ) וממשיכים לערבב עד איחוד.
מעבירים את התערובת לתבנית מרובעת מרופדת בנייר אפייה ומקפיאים במשך לילה.
לאחר הקפאה מחלצים את הבלילה הקפואה. קורצים את הבלילה הקפואה עם קורצן עגול בקוטר של העוגייה. מעבירים את העיגול קסטה לתחתית העוגייה וסוגרים מעל עם עוגייה נוספת ויש לנו קסטת מסקרפונה.

אולי תרצו להכין גם
אולי תרצו להכין גם
Filter by
Post Page
Sort by

פאי לימון-מסקרפונה מפורק

יותר קל להכנה מפאי לימון קלאסי והרבה יותר מרשים! השימוש בגבינת מסקרפונה מעשיר את הטעם ומייצב את המרקם.

24

קרם מסקרפונה של פירות קיץ

כשיש מסקרפונה, יש קינוח! הגבינה הנפלאה הזו לא צריכה הרבה כדי להפוך לקינוח מושלם.

24

מוס שוקולד ומסקרפונה

בזכות המסקרפונה מתקבל מוס מושלם, בעל מרקם יציב במיוחד וטעם חלבי מענג.

24

מילפיי מסקרפונה וניל ותותים

המסקרפונה כאילו נבראה עבור הקינוח הזה: יש לה מתקתקות ייחודית, שמשתלבת היטב עם טעמי פירות חמצמצים; ומרקם סמיך ועשיר

24

ריזוטו מסקרפונה עם ארטישוק ואספרגוס

האספרגוס והארטישוק נותנים לריזוטו הדשן קלילות ורעננות. את השמנת המקובלת מחליפה המסקרפונה, שמעמיקה את המרקם ומעשירה את הטעם.

24

מקפא בראוניז מסקרפונה פטל

מתכון של מיס פטל. השילוב המושלם של שוקולד מושחת, גלידה ופירות קיץ

18

מוס קפה מסקרפונה חצי קפוא

מתכון של ניקי ב. גלידה קיצית ונעימה עם טעמים מורכבים ומיוחדים

18

טרייפל לימון ומסקרפונה

בעולם קוראים לסוג כזה של עוגות naked cakes, משום שהקצפת מצפה את הדפנות בשכבה דקה כך שאפשר לראות דרכה את הבצק. סוד קטן: גם אם ל

18