צילום: דניאל לילה | סגנון: עמית פרבר

לביבות ירוקות עם טחינה-יוגורט מתובלת

– מתכון של איתי בידרמן  –

חומרים ל-20 לביבות:

2 כוסות של עלי תרד או מנגולד
1 כוס תערובת עשבי תיבול קצוצים
100 גרם מוצרלה מגורדת 22%
50 גרם בולגרית מעודנת 24% מפוררת
4 ביצים
1 צ׳ילי קצוץ
1 שן שום כתושה
חצי כפית כמון
חצי כפית כורכום
מלח במידת הצורך
מעט שמן זית לטיגון

לרוטב יוגורט-טחינה:
1 כוס יוגורט
2 כפות טחינה
1 כף מיץ לימון סחוט טרי
1 שן שום כתושה
מלח ופלפל

אופן הכנה:

  1. מערבבים את כל הירוקים עם הגבינות, הביצים והתבלינים בקערה.
  2. מכינים רוטב יוגורט-טחינה.
  3. מחממים מחבת עם מעט שמן זית ומטגנים לביבות 2 דקות מכל צד עד להזהבה. מוציאים לנייר סופג.
  4. מגישים מיד עם רוטב יוגורט-טחינה.

אולי תרצו להכין גם
אולי תרצו להכין גם
Filter by
Post Page
Sort by

לביבות חצילים קלויים, בולגרית וקאשקבלו

לביבות חצילים קלויים, בולגרית וקאשקבלו

24

לביבות כרישה וגבינות

לביבות כרישה וגבינות

24

לביבות תירס ופלפלים עם סלסה

לביבות תירס ופלפלים עם סלסה

24

לביבות כרובית אפויות

לביבות כרובית אפויות

24

לביבות לחם, עגבניות ואורגנו

לביבות לחם, עגבניות ואורגנו

24

לביבות תפוחי אדמה עם עירית ומוצרלה

לביבות תפוחי אדמה עם עירית ומוצרלה

24

לביבות זוקיני עם בולגרית וקשקבל

הלביבות האלה יפות לא רק לחנוכה; הן יככבו בכל בופה צמחוני, ארוחת ערב או אפילו בכריך מושקע לארוחת הצהריים. הן מוצלחות לא פחות גם בטמפרטורת החדר ואפילו מ

24

לביבות גבינה ברוטב עגבניות יווני

נימוחות, מתובלות וארומטיות. הלביבות האלה משקפות יפה את טעמיהן ומרקמיהן של הגבינות.

24