צילום: דניאל לילה | סגנון: עמית פרבר

תירס צלוי מוקרם

– מתכון של אורלי פלאי בורשטיין –

קונים קלחים עם קליפה, מבשלים 5 דקות, מסירים את החלק השעיר, מפשילים את הקליפה וקושרים ליצירת ידית אחיזה. צולים על הגריל או במחבת פסים עד להשחמה. מורחים אותם בגבינת שמנת ומגלגלים בשבבי פרמזן צ׳ילי וכוסברה.

חומרים ל-8 מנות:

8 קלחי תירס עם הגלימה הירוקה
8 כפות גבינת שמנת ניו יורק שום שמיר 30% או גבינת שמנת ניו יורק טבעי 30%
100 גרם גרנה פדנו מגורדת 29%
1 פלפל צ׳ילי, קצוץ דק
2 כפות כוסברה קצוצה או אורגנו

אופן הכנה:

1. מבשלים את הקלחים במי מלח רותחים במשך 5 דקות לריכוך קל.
2. צולים את התירס על הגריל או על מחבת פסים במשך 10 דקות. מדי כמה דקות הופכים כדי שייצלו באופן שווה.
3. כשהתירס מוכן, מורחים אותו בגבינת שמנת ומגלגלים בשבבי גרנה פדנו, צ׳ילי וכוסברה או אורגנו ומגישים מיד.

אולי תרצו להכין גם
אולי תרצו להכין גם
Filter by
Post Page
Sort by

לביבות תירס ופלפלים עם סלסה

לביבות תירס ופלפלים עם סלסה

24

לביבות תירס ומוצרלה

לביבות עדינות ופריכות שילדים ומבוגרים יאהבו. הן טעימות חמות, בטמפ’ החדר ואפילו קרות. מומלץ להגיש עם יוגורט.

18

לביבות כרובית אפויות

לביבות כרובית אפויות

8

סיגרים במילוי חצילים וגבינות

פריכים, זהובים ומלאים בתערובת משגעת של חצילים, גבינות וקליפת לימון. מגישים את הסיגרים חמים עם משקה יוגורט חמצמץ.

8

פולפטה כרישה וגבינות

‏polpette פירושו קציצה באיטלקית, ובאיטליה, ממש כמו אצלנו, קציצה היא אוכל של בית.

8

פוקאצ’ת צזיקי מהחלומות

פוקאצ’ת צזיקי מהחלומות ב2 מרכיבים וב2 דקות.

0

קבב דגים על מצע של צזיקי עם ליים, שום ושמן זית

רותם ליברזון מפנקת אותנו במתכון קל ופשוט שישדרג כל ארוחה קייצית

0

חומוס פטה ופיסטוקים

אין כאן חומוס וגם לא טחינה, אבל החיבור בין שברי פיסטוקים, פטה ויוגורט יוצרים ממרח עסיסי ועמוק טעמים, שממש מתחשק לנגב עם קרעי פיתה חמה או קרקר בטטה פרי

0