צילום: דניאל לילה | סגנון: עמית פרבר

לביבות חצילים קלויים, בולגרית וקאשקבלו

– מתכון של איתי בידרמן  –

חומרים ל-20 לביבות:

2 חצילים
50 גרם בולגרית מעודנת 24% מפוררת
50 גרם קאשקבלו 26% מגוררת
50 גרם מוצרלה מגורדת 22%
2 ביצים
4 כפות פירורי לחם
1 כפית עלי אורגנו קצוצים
מלח ופלפל
מעט שמן זית לטיגון

לציפוי:
חצי כוס פירורי לחם

רוטב יוגורט להגשה:
1 כוס יוגורט
1 כפית סומק
1 כף בצל סגול קצוץ דק

אופן הכנה:

  1. קולים את החצילים על להבה גלויה או בגריל עד שהקליפה נחרכת והחציל מתרכך. מסלקים את הקליפה וקוצצים גס.
  2. מערבבים את החצילים עם הביצים והגבינות. מוסיפים פירורי לחם, אורגנו, מלח ופלפל.
  3. מערבבים את חומרי הרוטב להגשה.
  4. מחממים מחבת עם שמן, יוצרים לביבות בידיים רטובות או משומנות ומטגנים 2 דקות מכל צד או עד להזהבה. מוציאים לנייר סופג.
  5. מגישים את הלביבות עם יוגורט מתובל בסומק.

אולי תרצו להכין גם
אולי תרצו להכין גם
Filter by
Post Page
Sort by

פיצות אישיות מהירות ללא גלוטן

גם לנמענים מגלוטן מגיע ליהנות מפיצה טובה. אחד הפתרונות הטעימים והזריזים הוא שימוש בטורטיות מקמח תירס. ניתן להשיג כאלה בחנויות

14

לחמניות ממולאות בגבינה

במקום לטרוח להכין סנדוויצ'ים מראש או לדאוג לממרחים וירקות אופים הכל יחד ומקבלים לחמניות ממולאות רכות וטעימות שאפשר גם לקחת כאר

8

קיש ספירלה ירקות וגבינות

הספירלה הוויראלית! היא כיכבה בחוברת שבועות 2015 והפכה לכוכבת הרשתות החברתיות. למי שפספס – הנה היא שוב במלוא הדרה

8

לביבות ירוקות עם טחינה-יוגורט מתובלת

לביבות ירוקות עם טחינה-יוגורט מתובלת

0

לביבות כרישה וגבינות

לביבות כרישה וגבינות

0

לביבת זוקיני גבינות ענקית עם יוגורט שום-שמיר

לביבת זוקיני גבינות ענקית עם יוגורט שום-שמיר

0

לביבות תירס ופלפלים עם סלסה

לביבות תירס ופלפלים עם סלסה

0

לביבות כרובית אפויות

לביבות כרובית אפויות

0