ריקוטה פרסקה אפויה עם תאנים, אורגנו ודבש
ריקוטה פרסקה אפויה מוגשת עם תאנים טריות ודבש. אם אין תאנים טריות
אפשר להחליף בפרי עונתי אחר כמו אפרסמון, תותים או קונפיטורה.
זמן הכנה: 45 דקות
רמת קושי: קל
חומרים ל-4-6 מנות:
1 גביע ריקוטה פרסקה 9%
1 כף שמן זית
2 גבעולי אורגנו
4 תאנים חצויות או פרוסות
2 כפות דבש
חופן פיסטוקים קצוצים
לקישוט:
עלים מ-2 גבעולי אורגנו
אופן ההכנה:
- אופים את הריקוטה פרסקה :מחממים את התנור ל-200 מעלות. מניחים את הריקוטה פרסקה בתבנית מרופדת בנייר אפייה.
מזלפים מעליה כף שמן זית, מניחים את גבעולי האורגנו ואופים 40 דקות, או עד השחמה יפה. - חותכים את הריקוטה פרסקה ל-3 פרוסות לרוחב בעובי של כ-1 ס”מ.
- מניחים מעל פרוסות הריקוטה פרסקה החמה פרוסות של תאנים, יוצקים דבש, מפזרים פיסטוקים ועלי אורגנו ומגישים.

24

24

סלט עגבניות וענני ריקוטה פרסקה
24

24

ריקוטה פרסקה אפויה עם סלסת עגבניות וגרעינים
24

24

פסטה ברוטב כרשה עם אספרגוס וריקוטה פרסקה
24
Comments are closed.