צילום וסטיילינג: לירון אלמוג

רול אבוקדו אקזוטי

– מתכון של מאיה דרין  –

רול טורטיה עם גבינת ריקוטה למריחה עם פלפל ארבע עונות (אפשר גבינת ריקוטה טבעית מובל בצ'יפוטלה או צ'ילי אחר), גאוקמולה, עשבי תיבול, סלסלת עגבניות וצ'ילי

חומרים ל-4 מנות:

4 טורטיות גדולות בקוטר כ-20 ס"מ
1 גביע ריקוטה למריחה עם פלפל ארבעת עונות
4 כפות ממרח צ'יפוטלה מקסיקני (אם רוצים)

לגואקאמולי:
2 יח' אבוקדו בשל מאוד
2 כפות שמן צ'ילי (או שמן זית עם מעט צ'ילי גרוס)
2 כפות בצל סגול קצוץ
1 עגבנייה קצוצה
מלח לפי הטעם

לסלסת עגבניות:
2 עגבניות אדומות עד מאוד
1/2 בצל בגול קצוץ דק דק
1 כפית פלפל ירוק חריף קצוץ
חופן כוסברה קצוצה
מעט שמן זית
מלח לפי הטעם

אופן ההכנה:
1. גואקמולי: קוצצים את האבוקדו ומערבבים עם יתר המרכיבים
2. סלסת העגבניות: מערבבים את כל המרכיבים
3. הרכבת המנה: פורסים את הטורטיה על קרש חיתוך, מורחים כמות נדיבה של גבינת ריקוטה למריחה על חלקה התחתון של הטורטייה.
4. מעל מורחים סלסלת עגבניות, ממרח צ'יפוטלה וגואקמולי.
5. מקפלים את צדי הטורטייה כלפיי פנים לכיוון האמצע ומגלגלים מלמטה למעלה לכדי גליל עבה.
6. מחממים מחבת יבשה על להבה גדולה ומשחימים את הרול מכל הכיוונים.
7. חותכים לחצי ומגישים

אולי תרצו להכין גם
אולי תרצו להכין גם
Filter by
Post Page
Sort by

טוסט מנצ’גו עם צ’אטני מנגו חריף

הטוסט הכי טעים והכי מושחת שפגשנו לאחרונה

8

לביבות ירוקות עם טחינה-יוגורט מתובלת

לביבות ירוקות עם טחינה-יוגורט מתובלת

0

לביבות חצילים קלויים, בולגרית וקאשקבלו

לביבות חצילים קלויים, בולגרית וקאשקבלו

0

לביבות כרישה וגבינות

לביבות כרישה וגבינות

0

לביבת זוקיני גבינות ענקית עם יוגורט שום-שמיר

לביבת זוקיני גבינות ענקית עם יוגורט שום-שמיר

0

לביבות תירס ופלפלים עם סלסה

לביבות תירס ופלפלים עם סלסה

0

לביבות כרובית אפויות

לביבות כרובית אפויות

0

לביבות לחם, עגבניות ואורגנו

לביבות לחם, עגבניות ואורגנו

0