אלבונדיגס תירס ופלפלים

לביבות רכות ועסיסיות שמגישים עם סלסה של עגבניות.
הכי טעים להכין אותן פיקנטיות.

זמן הכנה: 10 דקות
רמת קושי: קל

חומרים ל-20 לביבות:

5 קלחי תירס
100 גרם מנצ’גו 34% מגוררת
1 גמבה קטנה קצוצה לקוביות קטנות
1/2 פלפל אדום חריף קצוץ
חופן עלי כוסברה קצוצים
2 כפות קמח תירס
2 כפות קמח
2 ביצים
מלח
מעט שמן לטיגון

לסלסה עגבניות:
2 עגבניות אדומות ובשלות מרוסקות או קצוצות דק
1 כפית מחית עגבניות מיובשות (לא חובה)
1 שן שום כתושה
מעט צ׳ילי קצוץ
מלח ופלפל שחור

אופן ההכנה:

  • חותכים את שיני התירס מהקלחים לתוך קערה. מוסיפים את המנצ׳גו ואת יתר החומרים ומערבבים.
  • מערבבים את חומרי הסלסה. טועמים ומתקנים תיבול.
  • מחממים מחבת עם שמן, נוטלים בכף מן התערובת ומטגנים לביבות 2 דקות מכל צד או עד להזהבה. מוציאים לנייר סופג.
  • מגישים עם סלסת עגבניות חריפה.

אולי תרצו להכין גם
אולי תרצו להכין גם
Filter by
Post Page
Sort by

קרפאצ’ו פלפלים קלויים ומוצרלה פרסקה

מנה טעימה ויפה כמו ציור, עם שני פטנטים חכמים שגם מתחברים לטעם מושלם וגם מקצרים את זמן ההכנה

0

טארט גבינות ושומשום

טארט פריך וחמאתי, ממולא בשלל גבינות ותבלינים מקומיים, ומשובץ ביהלומי ריקוטה ושומשום

0

קרקר פטנט עם טופינג גבינות

5 דקות הכנה ועוד 5 דקות חימום לפני ההגשה ויש לחכם קרקרים ביתיים מופלאים ופריכים

0

מטבל גבינה לימוני

מטבל 5% שומן חמצמץ ומרענן, במרקם שמנתי ומפתיע. להתענג על כל ביס עם ערימת קרקרים או פיתות קלויות

0

״מסבחה״ שקדים ולאבנה

שקדים מושרים ביוגורט, שנטחנים לממרח מושלם ונעטפים בלאבנה חמצמצה ורעננה ושפע עלים ירוקים.

0

ריקוטה פרסקה אפויה עם תרד וכרישה

ריקוטה פרסקה אפויה מוגשת עם תרד מאודה וכרישה שהוקפצה בשמן זית.

0

קפטה תרד וגבינות

במטבח הטורקי מקדשים את התרד ומכינים ממנו מאכלים רבים ונפלאים. כאן משלבים אותו עם גבינות ומכינים קציצות ירק שכיף לטבול בקרם יוגורט לימוני.

0

אירוח הולנדי עם גאודה

גאודה היא גבינה הולנדית איכותית,  הפופולרית ביותר בעולם. טעמה משלב בין עדינות לפיקנטיות ומרקמה נעים ומוצק

0