אלבונדיגס תירס ופלפלים

לביבות רכות ועסיסיות שמגישים עם סלסה של עגבניות.
הכי טעים להכין אותן פיקנטיות.

זמן הכנה: 10 דקות
רמת קושי: קל

חומרים ל-20 לביבות:

5 קלחי תירס
100 גרם מנצ’גו 34% מגוררת
1 גמבה קטנה קצוצה לקוביות קטנות
1/2 פלפל אדום חריף קצוץ
חופן עלי כוסברה קצוצים
2 כפות קמח תירס
2 כפות קמח
2 ביצים
מלח
מעט שמן לטיגון

לסלסה עגבניות:
2 עגבניות אדומות ובשלות מרוסקות או קצוצות דק
1 כפית מחית עגבניות מיובשות (לא חובה)
1 שן שום כתושה
מעט צ׳ילי קצוץ
מלח ופלפל שחור

אופן ההכנה:

  • חותכים את שיני התירס מהקלחים לתוך קערה. מוסיפים את המנצ׳גו ואת יתר החומרים ומערבבים.
  • מערבבים את חומרי הסלסה. טועמים ומתקנים תיבול.
  • מחממים מחבת עם שמן, נוטלים בכף מן התערובת ומטגנים לביבות 2 דקות מכל צד או עד להזהבה. מוציאים לנייר סופג.
  • מגישים עם סלסת עגבניות חריפה.

אולי תרצו להכין גם
אולי תרצו להכין גם
Filter by
Post Page
Sort by

ריקוטה פרסקה אפויה עם תרד וכרישה

ריקוטה פרסקה אפויה מוגשת עם תרד מאודה וכרישה שהוקפצה בשמן זית.

0

קפטה תרד וגבינות

במטבח הטורקי מקדשים את התרד ומכינים ממנו מאכלים רבים ונפלאים. כאן משלבים אותו עם גבינות ומכינים קציצות ירק שכיף לטבול בקרם יוגורט לימוני.

0

אירוח הולנדי עם גאודה

גאודה היא גבינה הולנדית איכותית,  הפופולרית ביותר בעולם. טעמה משלב בין עדינות לפיקנטיות ומרקמה נעים ומוצק

0

רושטי זוקיני וגאודה

לביבה משפחתית שחותכים למשולשים כמו עוגה

0

ריקוטה פרסקה אפויה עם צ’ושקי

ריקוטה פרסקה אפויה מוגשת עם תבשיל של פלפלים קלויים, מתובלים בשום ושמיר.

0

לביבות מרינג’נה

חצילים קלויים הם חומר גלם נפוץ במטבח הבולגרי. אז מה יותר מתאים מלביבות.

0

אירוח צרפתי עם ברי פקאן וקממבר

ברי פקאן וקממבר הן גבינות צרפתיות מצוינות לאירוח צרפתי מושלם

0

פוארו פריטה

לביבות כרישה עדינות ומבושמות, שמכינים מכרישה מאודה, ללא שומן.

0