פסטה ריגטוני וקאשקבל

מתכון של דיאנה בילייב

מצרכים:

לתחתית:

2 כוסות חלב
חצי חבילת פסטה ריגטוני

תיבול:
מלח, פלפל, פפריקה, אורגנו
גבינת קאשקבל מגוררת

הוראות ההכנה:

שופכים חלב לסיר ומניחים על אש בינונית, מחכים לרתיחה קלה.
מוסיפים את הפסטה ותבלינים שרוצים, מבשלים כ15 דק או עד שהחלב כמעט נעלם.
מורידים מהאש, מוסיפים את הגבינה.
מערבבים ומגישים מיד.

אולי תרצו להכין גם
אולי תרצו להכין גם
Filter by
Post Page
Sort by

פסטה פטריות ובשמל

פסטה פטריות ובשמל

24

כדורי מק אנד צ׳יז מטוגנים

כדורי מק אנד צ׳יז מטוגנים

8

לזניית חצילים לבנה

לזניית חצילים לבנה

8

טירמיסו שוקולד

טירמיסו שוקולד

0

טארט ביצים הונג קונגי עם מסקרפונה

טארט ביצים הונג קונגי עם מסקרפונה

0

סופלה גבינה

סופלה גבינה

0