פיצה ביאנקה וגבינה

מתכון של לירון אזולאי

מצרכים לבצק:

3 וחצי כוסות קמח פיצה
2 כפיות שמרים יבשים
2 כפיות סוכר
כפית מלח
2 כפות שמן זית
כוס וחצי מים פושרים
רוטב ביאנקה
קוואטרו פורמאג’י

אופן ההכנה:

בקערת מיקסר שמים את המים, הסוכר והשמרים.
מוסיפים את הקמח ואת השמן ומערבבים בעזרת כף עץ.
מוסיפים מלח ומתחילים ללוש במשך 7-10 דקות.
מעבירים את הבצק לקערה משומנת, מכסים ומתפיחים כחצי שעה.
כשמוכן, מעבירים למשטח מקומח, חותכים את הבצק ל4 ויוצרים עיגולים לפיצה.
את הפיצה מעבירים לתבנית משומנת, שמים רוטב ביאנקה ומפזרים את הגבינות, מכניסים לתנור שחומם 180 מעלות למשך 15-20 דקות עד שהפיצה מוכנה.

אולי תרצו להכין גם
אולי תרצו להכין גם
Filter by
Post Page
Sort by

טירמיסו שוקולד

טירמיסו שוקולד

0

טארט ביצים הונג קונגי עם מסקרפונה

טארט ביצים הונג קונגי עם מסקרפונה

0

כדורי מק אנד צ׳יז מטוגנים

כדורי מק אנד צ׳יז מטוגנים

0

סופלה גבינה

סופלה גבינה

0

טירמיסו ב- 10 דקות

טירמיסו ב- 10 דקות

0