ניוקי ברוטב קאצ’יו אה פפה

מתכון של דודי אלבלינג

ל 2-3 אנשים

מצרכים:

2 תפוחי אדמה (כ500 גרם)
1 כוס קמח
1 חלמון ביצה
1 קאצ’יו אה פפה (250 גרם)
גרנה פדנו מגוררת להגשה

הוראות ההכנה:

לניוקי:

מבשלים בסיר עם מים את תפוחי האדמה עם הקליפה עד שנהיים רכים.
מקלפים אחרי שמתקררים מעט ומועכים לפירה.
מוסיפים מלח, חלמון ביצה ומערבבים.
מוסיפים כוס קמח ולשים לבצק.
חותכים את הבצק לרבעים ומכל רבע יוצרים נחש וחותכים לצורת ניוקי
מבשלים את הניוקי בסיר עם מים ומלח עד שצף.

לרוטב:

בזמן בישול הניוקי, נבשל במחבת רוטב קאצ’יו אה פפה עם כף מהמים של הניוקי.
כשהניוקי מוכן נעביר אותו למחבת עם הרוטב ונשקשק מעט את המחבת לערבוב.
נוסיף מעל גרנה פדנו מגוררת ונגיש.

אולי תרצו להכין גם
אולי תרצו להכין גם
Filter by
Post Page
Sort by

טירמיסו שוקולד

טירמיסו שוקולד

0

טארט ביצים הונג קונגי עם מסקרפונה

טארט ביצים הונג קונגי עם מסקרפונה

0

כדורי מק אנד צ׳יז מטוגנים

כדורי מק אנד צ׳יז מטוגנים

0

סופלה גבינה

סופלה גבינה

0

טירמיסו ב- 10 דקות

טירמיסו ב- 10 דקות

0