מיקי שמו וירדן הראל מכינים שטרודל גבינה ופירות

מרכיבים ל- 2 עוגות שטרודל

1  קילו בצק עלים מרודד

500 גרם גבינת ניו יורק

75 גרם סוכר

1  ביצה  XL

גרידה מלימון בינוני

1  כפית תמצית וניל

1  כף אינסטנט פודינג וניל

100 גרם פירות טריים חתוכים לקוביות (דוגמת תות שדה, משמש, דובדבן)

לקישוט:

אבקת סוכר

אופן הכנה:

  1. מחממים תנור לחום 170 מעלות.

מכינים את מלית הגבינה:

  1. מערבלים במיקסר עם וו גיטרה את כל המרכיבים, פרט לפירות, עד לקבלת תערובת אחידה.
  2. מקררים עד להרכבה.
  3. מחלקים את הבצק עלים ל- 2 חלקים כך שמתקבלים 2 מלבני בצק מרודד בעובי 5 מ”מ.
  4. מניחים מחצית מן המלית במרכז המלבן מימין לשמאל ומעליה מחצית מהפירות
  5. מוציאים מהמקרר את הפירות החתוכים שנשמרו בשקית
  6. חותכים קוביות מ- 2 הצדדים של הגבינה בבצק העלים במרווחים 2.5 ס”מ.
  7. סוגרים/ מכסים את מלית הגבינה בבצקי העלים בצורה של צמה.
  8. מברישים בביצה
  9. אופים בחום 170 מעלות למשך 30 דקות.
  10. מפדרים אבקת סוכר, ומגישים.

אולי תרצו להכין גם