בטטה בשמל ומוצרלה

מתכון של דיאנה בילייב

מצרכים:

3 יח’ בטטה קטנות
רוטב בשמל
מוצרלה מגוררת

הוראות ההכנה:

מקלפים את הבטטות וחותכים לקוביות רצויות.
מעבירים לסיר עם מים רותחים לכ-10 דק.
(עד שהבטטה רכה) בינתיים מחממים תנור ל180 מעלות.
מסננים את הבטטה.
מעבירים לתבנית מתאימה לתנור.
מערבבים קלות את רוטב הבשמל המוכן ושופכים מעל הבטטות.
מפזרים מעל גבינת מוצרלה מגוררת ומכניסים לאפייה של כ-35-50 דקות.
מגישים חם.

אולי תרצו להכין גם
אולי תרצו להכין גם
Filter by
Post Page
Sort by

טירמיסו שוקולד

טירמיסו שוקולד

0

טארט ביצים הונג קונגי עם מסקרפונה

טארט ביצים הונג קונגי עם מסקרפונה

0

כדורי מק אנד צ׳יז מטוגנים

כדורי מק אנד צ׳יז מטוגנים

0

סופלה גבינה

סופלה גבינה

0

טירמיסו ב- 10 דקות

טירמיסו ב- 10 דקות

0

ניוקי ברוטב קאצ’יו אה פפה

ניוקי ברוטב קאצ’יו אה פפה

0