צילום: אנטולי מיכאלו | סגנון: אינה גוטמן
רביולי ברוטב שמנת
– מתכון של רות אוליבר –
קלאסיקה איטלקית אהובה עם טוויסט למבוגרים בלבד.
חומרים ל-6 סועדים:
1 חבילה (500 גרם) רביולי גבינה, או במילוי אחר, מבושל לפי הוראות היצרן.
לרוטב:
1 בצל קטן קצוץ דק
30 גרם חמאה
500 מ”ל שמנת מתוקה
2 כפות ליקר קואנטרו או קוניאק
50 גרם גבינה כחולה
מלח
פלפל לבן
½ כפית אגוז מוסקט
להגשה:
100 גרם פרמזן-גרנה פדנו מגוררת 29%
הכנה:
- במחבת ממסים חמאה ומטגנים בצל עד להזהבה. מוסיפים שמנת מתוקה ומביאים לרתיחה. מצמצמים מעט את השמנת (מבשלים תוך כדי רתיחה כמה דקות)מוסיפים ליקר, מלח, פלפל, אגוז מוסקט וגבינה כחולה ומערבבים עד להמסת הגבינה. מנמיכים את האש ושומרים את הרוטב חם.
- יוצקים מחצית מכמות הרוטב לקערה מרכזית, מניחים מעל את הרביולי, מפזרים מעל חצי מכמות הגרנה פדנו, יוצקים את יתרת הרוטב, מפזרים את הגרנה פדנו שנותר ומגישים מיד.

24

18

14

אניולוטי דלורית וריקוטה בחמאה אגוזית
14

8

פסטה רוזה עגבניות שרופות ומסקרפונה
0
Comments are closed.