צילום: דניאל לילה

קרפאצ'ו מוצרלה, עגבניות שרי ורוקט

– מתכון של איתי בידרמן, קפה איטליה –

המרכיבים מבוססים על סלט הקפרזה הקלאסי והמראה שאוב מקלאסיקה איטלקית נוספת — הקרפאצ'ו. פרוסות המוצרלה הדקיקות נפרשות על הצלחת ומתכסות בסלסה יפיפייה וצבעונית של עגבניות ועלים ירוקים.

חומרים ל-6-4 מנות ראשונות:

‏4 כדורי מוצרלה פרסקה 18% פרוסים דק

לסלסה:
צרור קטן עלי רוקט קצוצים דק
‏12 עלי בזיליקום יפים קצוצים דק
‏20 עגבניות שרי תמר חתוכות לקוביות קטנטנות
‏4 כפות שמן זית
מלח ופלפל שחור גרוס
‏1 שן שום כתושה

להגשה:
עלי רוקט שלמים
שמן זית

הכנה:

  1. מסדרים פרוסות מוצרלה בצלחת גדולה ושטוחה כך שיכסו את כולה — כמו בהכנת קרפאצ'ו.
  2. מערבבים את חומרי הסלסה, טועמים ומתקנים תיבול. מפזרים על המוצרלה.
  3. מניחים מעל עלי רוקט שלמים, מזלפים עוד מעט שמן זית ומגישים מייד.

אולי תרצו להכין גם

אולי תרצו להכין גם
Filter by
Post Page
Sort by

לביבות ירוקות עם טחינה-יוגורט מתובלת

לביבות ירוקות עם טחינה-יוגורט מתובלת

0

לביבות חצילים קלויים, בולגרית וקאשקבלו

לביבות חצילים קלויים, בולגרית וקאשקבלו

0

לביבות כרישה וגבינות

לביבות כרישה וגבינות

0

לביבת זוקיני גבינות ענקית עם יוגורט שום-שמיר

לביבת זוקיני גבינות ענקית עם יוגורט שום-שמיר

0

לביבות תירס ופלפלים עם סלסה

לביבות תירס ופלפלים עם סלסה

0

לביבות כרובית אפויות

לביבות כרובית אפויות

0

לביבות לחם, עגבניות ואורגנו

לביבות לחם, עגבניות ואורגנו

0

לביבות תפוחי אדמה עם עירית ומוצרלה

לביבות תפוחי אדמה עם עירית ומוצרלה

0