צילום: דניאל לילה | סגנון: עמית פרבר

קרטיב יוגורט עם וניל וענבים

– מתכון של השפים מוטי טיטמן ואור מיכאלי  –

זה מה שנקרא "ארטיק לילדים גדולים" – מבוסס על משקה יוגורט ארומטי, משובץ בענבים מתוקים ומנוקד בגרגרי וניל אמיתי. במקום ענבים אפשר להשתמש בקוביות פרי מתוק אחר, למשל מנגו או אפרסקים.

חומרים ל-8 קרטיבים של 100 מ"ל:

1 בקבוק (500 מ"ל) משקה איירן 3%
תוכן של מקל וניל אחד
150 גרם ענבים ירוקים ואדומים חצויים
60 גרם (1/2 כוס) אבקת סוכר

הכנה:

  1. מערבבים את כל החומרים בקערה ויוצקים לתבניות ייעודיות לארטיקים.
  2. מעבירים למקפיא למשך 6 שעות לפחות.
  3. מחלצים מהתבניות ומגישים מייד.‏

אולי תרצו להכין גם
אולי תרצו להכין גם
Filter by
Post Page
Sort by

גלידת וניל עם פירות קיץ

מתכון של רותם ליברזון. גלידת וניל קלילה ופירותית, מושלמת לקיץ

0

קסטה מסקרפונה

מתכון של עדי קלינגהופר. גרסה ביתית לקינוח הילדות שכולנו אוהבים

0

מקפא בראוניז מסקרפונה פטל

מתכון של מיס פטל. השילוב המושלם של שוקולד מושחת, גלידה ופירות קיץ

0

כיפות ״גלידת״ פטל אישיות

מתכון של אלון שבו. הקינוח הקיצי המושלם שירשים כל אורח!

0

עוגת גלידה טירמיסו

מתכון של נטלי לוין מעוגיונט. עוגת גלידה עם ארומה מקסימה של קפה וקקאו

0

מוס קפה מסקרפונה חצי קפוא

מתכון של ניקי ב. גלידה קיצית ונעימה עם טעמים מורכבים ומיוחדים

0

טרייפל לימון ומסקרפונה

בעולם קוראים לסוג כזה של עוגות naked cakes, משום שהקצפת מצפה את הדפנות בשכבה דקה כך שאפשר לראות דרכה את הבצק. סוד קטן: גם אם ל

0

עוגת גבינה אישית

בעולם קוראים לסוג כזה של עוגות naked cakes, משום שהקצפת מצפה את הדפנות בשכבה דקה כך שאפשר לראות דרכה את הבצק. סוד קטן: גם אם ל

0