צילום: דניאל לילה | סגנון: עמית פרבר

קישים אישיים של סלמון וגבינת שמנת

– מתכון של אורלי פלאי ברונשטיין –

מתכון פטנט, שהוא מחווה לכריך הניו יורקי האולטימטיבי. ההכנה ממש פשוטה – במקום להכין קלתית, משתמשים בלחמניות ביס

חומרים ל-8 מנות:

8 לחמניות ביס

למלית:
200 גרם (1 גביע) גבינת שמנת ניו יורק טבעי 30%
2 ביצים
125 מ”ל (1/2 כוס) שמנת מתוקה (אפשר 10%)
150 גרם סלמון מעושן מפורר לפיסות
2 כפות עירית קצוצה
מלח ופלפל שחור גרוס

הכנה:

  1. ‏מחממים תנור ל-190 מעלות.
  2. מערבבים גבינת ניו יורק עם ביצים, שמנת, סלמון, עירית, מלח ופלפל.
  3. מרוקנים את הלחמניות מהתוכן שלהן, ממלאים במלית ושולחים לתנור לרבע שעה או עד שהמלית מזהיבה ומתייצבת. מגישים מיד.

גיוונים:

  • מחליפים את הסלמון המעושן בכמות זהה של פורל מעושן.
  • מכינים מאפה משפחתי גדול – מחליפים את לחמניות הביס בכיכר לחם גדולה, שמרוקנים מתוכנה, יוצקים לתוכה את המלית ואופים כ-25 דקות עד חצי שעה.

אולי תרצו להכין גם
אולי תרצו להכין גם
Filter by
Post Page
Sort by

קיש ארטישוק וריקוטה פרסקה

טעמה הסתגלני של הריקוטה משתדך מצוין ללבבות ארטישוק שנחצו, נפרסו דק וטוגנו בחמאה, רוזמרין ויין לבן.

8

עוגת גבינה ב-5 דקות

עוגת גבינה במעט זמן עבודה אבל עם כמות עונג אינסופי. חמה או קרה- אתם בוחרים

0

עיג’ות חלומי

לביבות הירק עם טוויסט בשרני של גבינת חלומי, בשילוב מטבל יוגורט עוקצני ומרענן

0

שושני בצק עלים וגבינות

מאפה פריך שמניחים רותח במרכז השולחן ומזמינים את הסועדים לבחור לעצמם את שושנת הגבינה שהכי קורצת להם

0

עוגת זוקיני, גבינות וצנוברים

הכירו את עוגת הזוקיני, צנוברים וגבינות שלנו. מנה חדשה מרהיבה שיצרנו מהפשטידה הקלאסית

0

גראטן פרחי ברוקולי עם גבינות, זיתים וזעתר

גראטן מיוחד שאי אפשר להפסיק לאכול. תולשים את פרחי הברוקולי מתוך שדה הגבינה, הזיתים והזעתר

0

טארט גבינות ושומשום

טארט פריך וחמאתי, ממולא בשלל גבינות ותבלינים מקומיים, ומשובץ ביהלומי ריקוטה ושומשום

0

מקיצי

סופגניות קלילות בניחוח הדרים, שמגישים לשולחן עם מטבל גבינה-תפוז מתוק .

0