צילום: דניאל לילה | סגנון: עמית פרבר
קישים אישיים של סלמון וגבינת שמנת
– מתכון של אורלי פלאי ברונשטיין –
מתכון פטנט, שהוא מחווה לכריך הניו יורקי האולטימטיבי. ההכנה ממש פשוטה – במקום להכין קלתית, משתמשים בלחמניות ביס
חומרים ל-8 מנות:
8 לחמניות ביס
למלית:
200 גרם (1 גביע) גבינת שמנת ניו יורק טבעי 30%
2 ביצים
125 מ”ל (1/2 כוס) שמנת מתוקה (אפשר 10%)
150 גרם סלמון מעושן מפורר לפיסות
2 כפות עירית קצוצה
מלח ופלפל שחור גרוס
הכנה:
- מחממים תנור ל-190 מעלות.
- מערבבים גבינת ניו יורק עם ביצים, שמנת, סלמון, עירית, מלח ופלפל.
- מרוקנים את הלחמניות מהתוכן שלהן, ממלאים במלית ושולחים לתנור לרבע שעה או עד שהמלית מזהיבה ומתייצבת. מגישים מיד.
גיוונים:
- מחליפים את הסלמון המעושן בכמות זהה של פורל מעושן.
- מכינים מאפה משפחתי גדול – מחליפים את לחמניות הביס בכיכר לחם גדולה, שמרוקנים מתוכנה, יוצקים לתוכה את המלית ואופים כ-25 דקות עד חצי שעה.
8
מיני פנקייקס וניל – שוקולד צ’יפס ושיפודי פירות ל”יום מתוק”
0
טוסט מוצרלה משודרג עם טוויסט ניו יורקי
0
רול חביתת זיתים עם גבינה וירקות
0
0
כריך בריאות יצירתי בהרכבה עצמית (גבינה ומגוון ירקות)
0
עוגת לזניה הפוכה בתוספת בטטה וקוואטרו פורמאג’י
0
Comments are closed.