צילום: דניאל לילה | סגנון: עמית פרבר

קישים אישיים של סלמון וגבינת שמנת

– מתכון של אורלי פלאי ברונשטיין –

מתכון פטנט, שהוא מחווה לכריך הניו יורקי האולטימטיבי. ההכנה ממש פשוטה – במקום להכין קלתית, משתמשים בלחמניות ביס

חומרים ל-8 מנות:

8 לחמניות ביס

למלית:
200 גרם (1 גביע) גבינת שמנת ניו יורק טבעי 30%
2 ביצים
125 מ”ל (1/2 כוס) שמנת מתוקה (אפשר 10%)
150 גרם סלמון מעושן מפורר לפיסות
2 כפות עירית קצוצה
מלח ופלפל שחור גרוס

הכנה:

  1. ‏מחממים תנור ל-190 מעלות.
  2. מערבבים גבינת ניו יורק עם ביצים, שמנת, סלמון, עירית, מלח ופלפל.
  3. מרוקנים את הלחמניות מהתוכן שלהן, ממלאים במלית ושולחים לתנור לרבע שעה או עד שהמלית מזהיבה ומתייצבת. מגישים מיד.

גיוונים:

  • מחליפים את הסלמון המעושן בכמות זהה של פורל מעושן.
  • מכינים מאפה משפחתי גדול – מחליפים את לחמניות הביס בכיכר לחם גדולה, שמרוקנים מתוכנה, יוצקים לתוכה את המלית ואופים כ-25 דקות עד חצי שעה.

אולי תרצו להכין גם
אולי תרצו להכין גם
Filter by
Post Page
Sort by

קיש ארטישוק וריקוטה פרסקה

טעמה הסתגלני של הריקוטה משתדך מצוין ללבבות ארטישוק שנחצו, נפרסו דק וטוגנו בחמאה, רוזמרין ויין לבן.

8

שטרודל תרד וגבינות

לאורחים שלכם מצפה הפתעה בדמות פרוסות מוצרלה רכות שמסתתרות בתוך הגלילים. בזכות פירורי לחם וגרנה פדנו מגוררת שמפזרים בין עלי הפילו, השטרודלים נשארים קרי

0

עוגת גבינה מנומרת

החיבור בין הלאבנה החמצמצה לשוקולד הלבן מפיק קרם עשיר ועם זאת קליל, שהולך יופי עם פירות קיץ. פצפוצי שומשום מוסיפים מתיקות פריכה, אך אם רוצים לפשט את הה

0

עוגת בורגול

חלופה מקורית ומרשימה לפשטידת החג המסורתית. החיבור בין הגבינות, הבטטות והבורגול יוצר משחק טעמים ומרקמים מענג, ואילו העגבניות הצלויות מוסיפות צבע משגע,

0

NEW YORK CHEESE CAKE

עוגת גבינה אמיתית

0

המבורגר חלומי עם תרד ובצל מטוגן

מנה של מסעדות, שכיף להכין בבית! מתארגנים מראש על לחמניות המבורגר אמיתיות, מקפיצים בצל ותרד ומטגנים ביצת עין, בונים את מנת ההמבורגר האולטימטיבית ומגישי

0

תפוחי אדמה מעושנים

תפוחי אדמה עם טעם של מדורה, הם מהמאכלים הכי ישראלים שייש! כאן – בגרסה אמריקאית טעימה – תפוחי אדמה מוקרמים על האש עם גבינת מוצרלה מעושנת! מנה שתש

0

עראייס גבינות

המנה הכי טרנדית, בגרסה שלנו. בזמן שהפיתה הופכת זהובה ופריכה מבחוץ, הגבינה המתובלת שבפנים מתחממת ומקבלת ניחוח מעושן.

0