צילום: אנטולי מיכאלו | סגנון: אינה גוטמן
פשטידת תירס
– מתכון של רות אוליבר –
ארוחת ערב בקערה אחת שגם ילדים וגם מבוגרים יטרפו.
חומרים לתבנית פאי בקוטר 24 ס”מ:
½ חבילת בצק עלים
למלית:
4 ביצים
120 מ”ל (½ כוס) חלב
60 מ”ל (¼ כוס) שמנת מתוקה
1 כוס גרעיני תירס טרי (אפשר מקופסה או קפוא)
1 כפית סוכר
מלח
פלפל שחור גרוס
לאפייה:
150 גרם מוצרלה מגוררת 22%
הכנה:
- מחממים תנור ל־180 מעלות.
- מכינים את התחתית: מרפדים את תחתית התבנית והדפנות בבצק עלים ואופים אפייה עיוורת (עם נייר ומשקולת מעל) כ־7־8 דקות. מוציאים מהתנור.
- מכינים את המלית ואופים: מערבבים בקערה ביצים, חלב, שמנת וגרעיני תירס, ומתבלים בסוכר, מלח ופלפל.
- מפזרים על הבצק האפוי מוצרלה ומעליה את המלית. אופים כ־40 דקות או עד שהפשטידה מזהיבה ומוכנה.
14
10
8
8
מיני פנקייקס וניל – שוקולד צ’יפס ושיפודי פירות ל”יום מתוק”
0
טוסט מוצרלה משודרג עם טוויסט ניו יורקי
0
רול חביתת זיתים עם גבינה וירקות
0
0
Comments are closed.