צילום: אנטולי מיכאלו | סגנון: אינה גוטמן

פשטידת תירס

– מתכון של רות אוליבר  –

ארוחת ערב בקערה אחת שגם ילדים וגם מבוגרים יטרפו.

חומרים לתבנית פאי בקוטר 24 ס"מ:

½ חבילת בצק עלים

למלית:

4 ביצים
120 מ"ל (½ כוס) חלב
60 מ"ל (¼ כוס) שמנת מתוקה
1 כוס גרעיני תירס טרי (אפשר מקופסה או קפוא)
1 כפית סוכר
מלח
פלפל שחור גרוס

לאפייה:

150 גרם מוצרלה מגורדת 22%

הכנה:

  1. מחממים תנור ל־180 מעלות.
  2. מכינים את התחתית: מרפדים את תחתית התבנית והדפנות בבצק עלים ואופים אפייה עיוורת (עם נייר ומשקולת מעל) כ־7־8 דקות. מוציאים מהתנור.
  3. מכינים את המלית ואופים: מערבבים בקערה ביצים, חלב, שמנת וגרעיני תירס, ומתבלים בסוכר, מלח ופלפל.
  4. מפזרים על הבצק האפוי מוצרלה ומעליה את המלית. אופים כ־40 דקות או עד שהפשטידה מזהיבה ומוכנה.

אולי תרצו להכין גם
אולי תרצו להכין גם
Filter by
Post Page
Sort by

לביבות תירס ופלפלים עם סלסה

לביבות תירס ופלפלים עם סלסה

24

פיצות אישיות מהירות ללא גלוטן

גם לנמענים מגלוטן מגיע ליהנות מפיצה טובה. אחד הפתרונות הטעימים והזריזים הוא שימוש בטורטיות מקמח תירס. ניתן להשיג כאלה בחנויות

14

לביבות כרובית אפויות

לביבות כרובית אפויות

8

סיגרים במילוי חצילים וגבינות

פריכים, זהובים ומלאים בתערובת משגעת של חצילים, גבינות וקליפת לימון. מגישים את הסיגרים חמים עם משקה יוגורט חמצמץ.

8

סלט נאצ'וס קון קסו (נאצ'וס עם גבינות)

קבלו את הגרסה הרעננה שלנו למאזט המקסיקני האהוב: אל הנאצ'וס הפריכים, האבוקדו והירקות מצטרפת המוצרלה

8

לביבות ירוקות עם טחינה-יוגורט מתובלת

לביבות ירוקות עם טחינה-יוגורט מתובלת

0

לביבות חצילים קלויים, בולגרית וקאשקבלו

לביבות חצילים קלויים, בולגרית וקאשקבלו

0

לביבות כרישה וגבינות

לביבות כרישה וגבינות

0