פודינג בננה פטל

מתכון של אור בן אוליאל

מצרכים:

1 גביע קרם פטיסייר

1 שמנת מתוקה

2 בננות

כוס פטל

חבילת בישקוטים

אופן ההכנה:

מקציפים יחד במיקסר עם וו הקצפה קרם פטיסייר ושמנת מתוקה עד קבלת קרם אחיד.

מסדרים בכלים אישיים בישקוטים ושכבות של קרם פטיסייר ופירות.

מסיימים בפירות.

אולי תרצו להכין גם
אולי תרצו להכין גם
Filter by
Post Page
Sort by

אייס קפה

אייס קפה קליל ומרענן בתוספת קרם מסקרפונה שמשדרג כל לגימה.

0

ארטיק שוקולד

ארטיק שכבות שוקולד מפנק עם קרם מסקרפונה עשיר שמתפרץ בין ביס לביס.

0

קוקילידה

קרם מסקרפונה ומנגו מרעננים במיוחד שמשדרגים את הקוקלידה שכולם אוהבים

0

טרייפל אפרסקים מהיר וחגיגי

קינוח השכבות הבריטי הממכר, עם שכבות של עוגת לימון, קרם פטיסייר, א

0

מילפיי צרפתי

הקרמשניט האהובה, או בצרפתית “מילפיי” (אלף עלים), שכבות מתפצחות של בצק עלים וביניהן

0

פחזניות במינימום מאמץ

הצרפתים קוראים להן אקלר או פרופיטרול, אצלנו הן פשוט פחזניות, ממולאות קרם

0

עוגת קרפים בלי בעיה

קומות על קומות של קרפים דקיקים, עם שכבות קרם פטיסייר עשיר ביניהם,

0

עוגת גלידה טירמיסו

מתכון של נטלי לוין מעוגיונט. עוגת גלידה עם ארומה מקסימה של קפה וקקאו

1