ספנקופיטה של מיקי שמו
מרכיבים למאפה קוטר 18:
8 עלי פילו מופשרים
למלית:
גביע ניו יורק 5% (250 גרם)
150 גרם פטה
200 גרם תרד טרי קצוץ
לציפוי:
ביצה טרופה
שמן זית
אופן ההכנה:
- מערבבים גבינות בקערה. מוסיפים תרד ומערבבים היטב.
- מחממים תנור לחום 190 מעלות
- מניחים 2 עלי פילו זה על גבי זה על גבי משטח העבודה.
- מתיזים תרסיס שמן בטעם שמן זית ומניחים רבע מכמות המלית לאורך העלה. 5. מגלגלים לגליל צר וארוך, וכך חוזרים על פעולה זאת 4 פעמים.
- מניחים בתבנית מרופדת בנייר אפייה, בצורה מעגלית עד שמתקבל מאפה עגול בתבנית.
- מברישים בביצה ומתיזים תרסיס בטעם שמן זית.
- אופים למשך 18-20 דקות עד להזהבה.
אולי תרצו להכין גם
Comments are closed.