צילום: דן לב | סגנון: דלית רוסו

סלקים צלויים על מצע של יוגורט עיזים

– מתכון של אביבית פריאל-אביחי –

הסלק שומר על טעמיו ומעצים את המתיקות בזמן הצלייה. משתלב נהדר עם יוגורט העיזים המשובח.

חומרים ל-4 מנות:

8-7 סלקים קטנים עטופים ברדיד אלומיניום
1 כף חומץ בלסמי מיושן
2 כפות שמן זית
מלח ים אטלנטי
עלים מ-4-3 ענפי תימין

להגשה:
1 כוס (240 מ”ל) יוגורט עיזים 2.8%

הכנה:

  1. מחממים תנור ל-220 מעלות.
  2. צולים סלקים בתנור 30 דקות עד שהם רכים ומצננים.
  3. קולפים את הסלקים וחותכים לרבעים. מוסיפים את שאר החומרים ומערבבים.
  4. מורחים יוגורט בצלחת הגשה, מסדרים מעל את הסלקים ומגישים.

אולי תרצו להכין גם
אולי תרצו להכין גם
Filter by
Post Page
Sort by

סלט סלק וקממבר

כמה דקות עבודה והמון רושם וטעם. גבינת קממבר במעטה פחם החדשה של “גד” נמסה מעט מחום הסלקים וממזגת את הטעמים. את הסלקים הקטנים אפשר למצוא בשו

14

סלט חיטה, סלק ומוצרלה בייבי

גרגירי החיטה מנצנצים בסלט כאבני חן ביחד עם המוצרלה בייבי נולד סלט מרשים, מפתיע ובריא

8

קראמבל ירקות, מנצ’גו, קשקבל ואגוזי פקאן

בדרך כלל קראמבל הוא מתוק ועתיר בחמאה ופירות מקורמלים. כאן לקחנו את הרעיון הטעים הזה לכיוון מלוח ויצרנו חגיגה צבעונית וקראנצ’ית של ירקות שורש

8

קרפצ’יו סלק עם פקאנים קלויים ונגיעות יוגורט

שילוב של סלק ויוגורט שמייצר קסם.

8

מיני פנקייקס וניל – שוקולד צ’יפס ושיפודי פירות ל”יום מתוק”

מיני פנקייקס וניל בשילוב גבינת שמנת ניו יורק, המעניקה להם אווריריות עננית. הכי טעים להגיש אותם לצד גבינה “מתוקה” ולמרוח אותה על הפנקייק. ארוחת עשר שכי

0

טוסט מוצרלה משודרג עם טוויסט ניו יורקי

העולם נחלק לשניים – טוסט לפני השדרוג ולאחר השדרוג. הוסיפו לטוסט המוצרלה הקלאסי שכבה דקה של גבינת שמנת ניו יורק (במקום שכבת חמאה) ולא תאמינו איך עד עכ

0

רול חביתת זיתים עם גבינה וירקות

גרסה כזו של חביתה עוד לא ניסיתם. סוד הקסם הוא הוספת גבינת ניו יורק טבעית לבלילת החביתה, לקבלת רול חביתה עשיר, קרמי ומפנק, שכיף לטרוף בבית הספר.

0

מיני מאפינס גבינות וזיתים

מאפינס זיתים טעימים, קלילים ואווריריים עם מגוון גבינות מפנקות, שיהיה לילדים קשה במיוחד להפסיק לאכול אותם – אז תתכוננו, כי הם מתחסלים ברגע.

0