צילום: דן לב | סגנון: דלית רוסו
סלקים צלויים על מצע של יוגורט עיזים
– מתכון של אביבית פריאל-אביחי –
הסלק שומר על טעמיו ומעצים את המתיקות בזמן הצלייה. משתלב נהדר עם יוגורט העיזים המשובח.
חומרים ל-4 מנות:
8-7 סלקים קטנים עטופים ברדיד אלומיניום
1 כף חומץ בלסמי מיושן
2 כפות שמן זית
מלח ים אטלנטי
עלים מ-4-3 ענפי תימין
להגשה:
1 כוס (240 מ”ל) יוגורט עיזים 2.8%
הכנה:
- מחממים תנור ל-220 מעלות.
- צולים סלקים בתנור 30 דקות עד שהם רכים ומצננים.
- קולפים את הסלקים וחותכים לרבעים. מוסיפים את שאר החומרים ומערבבים.
- מורחים יוגורט בצלחת הגשה, מסדרים מעל את הסלקים ומגישים.

14

8

קראמבל ירקות, מנצ’גו, קשקבל ואגוזי פקאן
8

0

0

סלט עגבניות וענני ריקוטה פרסקה
0

גראטן פרחי ברוקולי עם גבינות, זיתים וזעתר
0
Leave a Comment