צילום: אנטולי מיכאלו | סגנון: קרן ברק

מלון על הגריל עם גבינת ברי פקאן שרופה

– מתכון של דן יושע, ברנז’ה –

המלון החרוך על מחבת גריל יחד עם הברי השרופה והצ’ילי יוצרים שילוב טעמים מפתיע

החומרים ל־ 4 מנות:

½ מלון חתוך לסירות ונקי מגרעינים ומקליפה
1 כוס שמן זית
½ צרור תימין
1 חבילה ברי פקאן 25% בצועה לנתחים גסים
מלח ופלפל שחור גרוס לפי הטעם
1 צ’ילי ירוק/אדום חתוך לפרוסות דקות

הכנה:

  1. משרים בקערה את המלון למשך לילה עם שמן זית ותימין.
  2. מחממים תנור במצב גריל ל-250 מעלות.
  3. מניחים את חתיכות הברי בתבנית מרופדת בנייר אפייה וצולים אותן בתנור החם במצב גריל עליון עד לקבלת גוון חרוך (ניתן לחרוך את הגבינה גם באמצעות מבער).
  4. מסננים את המלון משמן הזית וצולים אותו במחבת פסים חמה יחד עם התימין עד לחריכה יפה. מתבלים במלח ובפלפל.
  5. מסדרים על צלחת הגשה שטוחה את המלון והברי באופן חופשי, בוזקים מעל מעט שמן זית, מפזרים צ’ילי ומגישים.

אולי תרצו להכין גם
אולי תרצו להכין גם
Filter by
Post Page
Sort by

קרפאצ’ו מלון ופרמזן גרנה פדנו

שילוב בין מלון מתוק לסויה ושמן זית, שממלאים את הפה בטעמי אוממי ימיים

24

קרפאצ’ו פלפלים קלויים ומוצרלה פרסקה

מנה טעימה ויפה כמו ציור, עם שני פטנטים חכמים שגם מתחברים לטעם מושלם וגם מקצרים את זמן ההכנה

0

סלט ענבים, תרד וגבינה כחולה

החיבור הקסום ירגש אתכם עם טעמיו החדשניים, יחד עם עלים רעננים ואגוזים פריכים שהופכים את הסלט למושלם.

0

סלט עגבניות וענני ריקוטה פרסקה

את הפטנט הגאוני הזה אתם חייבים לנסות: ריקוטה פרסקה אפויה בתנור עם עגבניות שרי עסיסיות, זיתי קלמטה, אורוגולה, צנוברים ושמן זית

0

קרקר פטנט עם טופינג גבינות

5 דקות הכנה ועוד 5 דקות חימום לפני ההגשה ויש לחכם קרקרים ביתיים מופלאים ופריכים

0

מטבל גבינה לימוני

מטבל 5% שומן חמצמץ ומרענן, במרקם שמנתי ומפתיע. להתענג על כל ביס עם ערימת קרקרים או פיתות קלויות

0

״מסבחה״ שקדים ולאבנה

שקדים מושרים ביוגורט, שנטחנים לממרח מושלם ונעטפים בלאבנה חמצמצה ורעננה ושפע עלים ירוקים.

0

ריקוטה פרסקה אפויה עם תרד וכרישה

ריקוטה פרסקה אפויה מוגשת עם תרד מאודה וכרישה שהוקפצה בשמן זית.

0