מיקי שמו וירדן הראל מכינים שטרודל גבינה ופירות
מרכיבים ל- 2 עוגות שטרודל
1 קילו בצק עלים מרודד
500 גרם גבינת ניו יורק
75 גרם סוכר
1 ביצה XL
גרידה מלימון בינוני
1 כפית תמצית וניל
1 כף אינסטנט פודינג וניל
100 גרם פירות טריים חתוכים לקוביות (דוגמת תות שדה, משמש, דובדבן)
לקישוט:
אבקת סוכר
אופן הכנה:
- מחממים תנור לחום 170 מעלות.
מכינים את מלית הגבינה:
- מערבלים במיקסר עם וו גיטרה את כל המרכיבים, פרט לפירות, עד לקבלת תערובת אחידה.
- מקררים עד להרכבה.
- מחלקים את הבצק עלים ל- 2 חלקים כך שמתקבלים 2 מלבני בצק מרודד בעובי 5 מ”מ.
- מניחים מחצית מן המלית במרכז המלבן מימין לשמאל ומעליה מחצית מהפירות
- מוציאים מהמקרר את הפירות החתוכים שנשמרו בשקית
- חותכים קוביות מ- 2 הצדדים של הגבינה בבצק העלים במרווחים 2.5 ס”מ.
- סוגרים/ מכסים את מלית הגבינה בבצקי העלים בצורה של צמה.
- מברישים בביצה
- אופים בחום 170 מעלות למשך 30 דקות.
- מפדרים אבקת סוכר, ומגישים.
אולי תרצו להכין גם
Comments are closed.