מיקי שמו וירדן הראל מכינים סירניקי
מרכיבים:
500 גרם גבינת ניו יורק 5%
1 כף קמח לבן
2 כפות אינסטנט פודינג וניל
1 שקית אבקת אפייה
50 גרם ( 1/4כוס) סוכר
1 ביצה + 1 חלמון
1 כפית תמצית וניל איכותית
גרידה מ- 1/2 לימון
אופן ההכנה:
- מערבבים בקערה גדולה את כל החומרים יחדיו עד לקבלת תערובת אחידה וחלקה ללא גושים.
- מכסים את הקערה בניילון נצמד ומעבירים למקרר למשך שעה.
- מחממים מחבת.
- משמנים מעט את המחבת בחמאה.
- בעזרת כף אוכל לוקחים מהתערבות ומעבירים למחבת, מטגנים מ- 2 הצדדים עד להזהבה קלה.
- מגישים לצד ריבת דובדבנים.
אולי תרצו להכין גם
Comments are closed.