מיקי שמו וירדן הראל מכינים בוגאצ’ה
מרכיבים ל-35 עוגיות:
לבצק:
200 גרם חמאה רכה
100 גרם גבינת גאודה מגוררת דק
2/1 גביע (100 גרם) שמנת חמוצה 15%
5 כפות שמן קנולה
500 גרם (½3 כוסות + כף) קמח רגיל
1 כפית אבקת אפייה
2 כפיות שטוחות מלח
לציפוי:
1 ביצה טרופה
תערובת דגנים
אופן ההכנה:
מכינים את הבצק:
מערבלים את כל החומרים בקערת מיקסר עם וו גיטרה כ-2 דקות במהירות איטית, עד לקבלת בצק אחיד.
מכינים את העוגיות:
- מרדדים את הבצק על נייר אפייה לעלה בעובי 1 ס”מ.
- מניחים את הנייר על תבנית אפייה.
- מורחים את הבצק בביצה טרופה ומפזרים פרג באופן שווה.
- מכסים בניילון נצמד ומעבירים למקרר לשעה.
- מחממים תנור ל-170 מעלות.
- חותכים למלבנים בגודל 3*6 ס”מ.
- אופים 30-25 דקות, עד להזהבה.
- מצננים היטב ושומרים בכלי אטום מחוץ למקרר עד שבוע.
אולי תרצו להכין גם
Comments are closed.