צילום: דניאל לילה | סגנון: עמית פרבר

מוס שוקולד ומסקרפונה

מתכון של אורלי פלאי ברונשטיין

בזכות המסקרפונה מתקבל מוס מושלם, בעל מרקם יציב במיוחד וטעם חלבי מענג.

חומרים ל-6 מנות:

200 גרם שוקולד חלב או מריר שבור
250 מ"ל (1 מיכל) שמנת מתוקה
1 כפית תמצית וניל
2 כפות סוכר
250 גרם (1 מיכל) גבינת מסקרפונה 40%

 

לתיבול (לא חובה):

2 כפות ליקר תפוז ו/או קליפת תפוז מגוררת/ ליקר קפה/ אספרסו/ רום

הכנה:

  1. ‏ממיסים שוקולד בבין מארי (סיר אדים כפול) או במיקרוגל, מערבבים למרקם חלק ומצננים.
  2. בקערת מיקסר מקציפים שמנת, תמצית וניל וסוכר לקצפת.
  3. בקערה נפרדת מקציפים את המסקרפונה עם השוקולד המומס והתיבול (אם רוצים). מקפלים פנימה את הקצפת ומערבבים בעדינות.
  4. יוצקים לכלים אישיים או מניחים בקערת הגשה מרכזית. מעבירים למקרר עד להגשה.

אולי תרצו להכין גם
אולי תרצו להכין גם
Filter by
Post Page
Sort by

טרייפל לימון ומסקרפונה

בכוס אחת עולם שלם! טרייפל לימון ומסקרפונה

16

טירמיסו – קרם מסקרפונה

קינוח כוסות- קרם מסקרפונה, טירמיסו. כשקפה

14

בראוניז מג'הול ומסקרפונה

הם נראים כמו בראוניז קלאסיים, אבל הם לא; תמרי המג'הול מעניקים את הצבע השוקולדי והמרקם העסיסי. להכנת ציפוי השיש משתמשים בחצי קו

10

כדורי עוגת לימון, שוקולד לבן ומסקרפונה

כדורי שוקולד מכירים? כאן מדובר באותו רעיון, אבל בגרסה בלונדינית!

10

פנזרוטי גבינות מתוק

הפנזרוטי הוא מאכל רחוב שמקורו בנאפולי. זהו כיסן בצק, ממולא במלית מתוקה או מלוחה ומטוגן בשמן עמוק. בזמן הטיגון הכיסנים מתנפחים

8

גלידת מסקרפונה בהכנה ביתית

הטרנד החם של הקיץ: גלידת מסקרפונה!

0

גלידת יוגורט

גלידת יוגורט – כל כך פשוט וכל כך טעים

0

ארטיק אננס ויוגורט

קליל, רענן ומושלם לקיץ – ארטיק ביתי שמכינים בקלי קלות עם יוגורט ואננס בניחוח עדין של רום. ביס אחד ואתם באיים הקאריביים!

0