מאפה פילו חצילים וגבינת מאנורי

מתכון של שטרודל

מצרכים:

3 דפי פילו
שמן זית
פרוסות חציל מטוגן
גבינת מאנורי
ביצה קשה
חופן עלי פטרוזיליה

אופן ההכנה:

משמנים תבנית עגולה בקוטר 24 ס״מ עם שמן זית ומניחים דף פילו.
משמנים אותו עם שמן זית וחוזרים על הפעולה עוד פעמיים כך שסה״כ ישנם 3 דפי פילו משומנים.
מסדרים את החציל המטוגן על הדפים ומניחים במרכז גבינת המאנורי.
משמנים מעט גם את הגבינה ואופים כ-15 דק׳ בחום של 200 מעלות.
מוציאים מהתנור, מגרדים ביצה קשה, מפזרים מלח ועלי פטרוזיליה ומגישים מיד.
בתאבון!

אולי תרצו להכין גם
אולי תרצו להכין גם
Filter by
Post Page
Sort by

ריקוטה פרסקה – במלוא הדרה

היא נהדרת כמלית למאפה ומעשירה רוטבי פסטה, אבל הגבינה היפה והטעימה הזאת יכולה להיות הכוכבת הראשית של המנה.

14

לחם קופים עם גבינה

הריח שיפיץ המאפה הזה בזמן שיבלה בתנור ישגע את כל בני הבית, וכשתגישו אותו לשולחן צפו לקריאות התפעלות ולחיסול מהיר

14

גראטן ענבים שחורים וברי פקאן

המאפה הזה כל כך פשוט להכנה שזה כמעט מביך, והתוצאה טעימה ומרשימה.

14

חציל גרנה פדנו

מנה דרום איטלקית קלאסית, המבוססת על השילוב המנצח של אגן הים התיכון : חצילים, עגבניות, בזיליקום, גבינת ריקוטה, פרמזן והרבה שמש. ההכנה מעט מורכבת אבל טע

8

פוקאצ’ה טרטופו

הפקורינו נותנת טעם חזק, המסקרפונה מוסיפה עדינות קרמית והמוצרלה מחברת את שני הניגודים הללו לחוויה איטלקית מלאה

8