צילום: דניאל לילה | סגנון: עמית פרבר

טוסט מנצ’גו עם צ’אטני מנגו חריף

– מתכון של סבינה ולדמן –

הטוסט הכי טעים והכי מושחת שפגשנו לאחרונה. צ’אטני מנגו שמגישים לצידו מתפקד על תקן ריבה עם טוויסט אקזוטי.

חומרים ל-4 מנות:

לצ’אטני:
1 מנגו חתוך לקוביות של 1/2 ס”מ
1 כפית ג’ינג’ר קצוץ דק
1 שן שום קצוצה
1/2 פלפל צ’ילי אדום קצוץ דק
1 כף סוכר
2 כפות חומץ
מלח
20 עלי כוסברה (לא חובה)

לטוסט:
8 פרוסות לחם קסטן
4 כפות חמאה רכה
200 גרם גבינת מנצ’גו 34% מגוררת גס
2 גבעולי בצל ירוק קצוצים

הכנה:

  1. מכינים את הצ’אטני: שמים ג’ינג’ר, שום, פלפל חריף, סוכר, חומץ ומלח בסיר קטן ומביאים לרתיחה. מוסיפים מנגו, מערבבים בעדינות ומבשלים דקה נוספת. מסירים מהכיריים ומצננים. מוסיפים כוסברה ומתקנים תיבול.
  2. מכינים את הטוסט ומגישים: מורחים חמאה בנדיבות על 4 פרוסות לחם קסטן ומפזרים על כל פרוסה 50 גרם גבינת מנצ’גו וכף בצל ירוק. מכסים בפרוסה נוספת ומעבירים לטוסטר (או מטגנים במחבת עם מעט חמאה מכל צד עד להזהבה). חוצים ומגישים מייד לצד הצ’אטני.

אולי תרצו להכין גם
אולי תרצו להכין גם
Filter by
Post Page
Sort by

סיגרים במילוי מנגולד, יוגורט ופטה

כאן היוגורט הוא חלק ממלית. הוא תורם לעסיסיות ונותן מגע של חמיצות נעימה.

18

לביבות ירוקות עם טחינה-יוגורט מתובלת

לביבות ירוקות עם טחינה-יוגורט מתובלת

8

לביבות חצילים קלויים, בולגרית וקאשקבלו

לביבות חצילים קלויים, בולגרית וקאשקבלו

0

לביבות כרישה וגבינות

לביבות כרישה וגבינות

0

לביבת זוקיני גבינות ענקית עם יוגורט שום-שמיר

לביבת זוקיני גבינות ענקית עם יוגורט שום-שמיר

0

לביבות תירס ופלפלים עם סלסה

לביבות תירס ופלפלים עם סלסה

0

לביבות כרובית אפויות

לביבות כרובית אפויות

0

לביבות לחם, עגבניות ואורגנו

לביבות לחם, עגבניות ואורגנו

0