גבינת מאנורי עם שרי וצנוברים

מתכון של עדי מרום

מנה ראשונה קלילה וכלכך טעימה, אפילו מתאימה לפסח!
גבינת מאנורי היא מדהימה בתנור, הוספתי לה עגבניות שרי, בצלי שאלוט וצנוברים!

מצרכים:

100 גרם גבינת מאנורי 30%
500 גרם עגבניות שרי בצבעים
10 בצלי שאלוט
חצי כוס צנוברים
2 ענפי רוזמרין
מלח
שמן זית לזילוף
3 כפות רוטב בלסמי

אופן ההכנה:

בתבנית שמתאימה לתנור נניח- גבינת מאנורי במרכז, מסביב נפזר עגבניות שרי חצויות, בצלי שאלוט וצנוברים.
נניח ענפי רוזמרין, נזלף מעל הכל שמן זית ונפזר מלח.
נכניס לתנור על 180 מעלות חום עליון תחתון 40 דקות.
זה הכל, תהנו

.

אולי תרצו להכין גם
אולי תרצו להכין גם
Filter by
Post Page
Sort by

מרק בצל עם גבינת גרנה פדנו

בגרסה הצרפתית הקלאסית מוסיפים למרק גבינת גרוייר, אבל פקורינו עושה כאן עבודה מצוינת!

24

סלט ירקות כפרי וגבינת מאנורי צרובה

ירקות טריים בשיא הטעם, חתוכים גס, מעורבבים לסלט פשוט שכולו חגיגה.

18

לביבות קישואים יווניות (קולוקיטוקפטדס) וגבינת מאנורי בהשראת אוטולנגי

המאנורי מושלמת למנה זו, היא עדינה בטעמה ואינה משתלטת במליחות מוגז

18