ארטיק שוקולד
מתכון של אור בן אוליאל
מצרכים:
1 גביע קרם מסקרפונה
100 גרם שוקולד לבן
3 כפות קקאו
שוקולד חלב לציפוי בערך 200 גרם
כפית שמן
אופן ההכנה:
ממיסים יחד במיקרו קרם מסקרפונה ושוקולד לבן, מערבבים ומוסיפים קקאו.
מעבירים לתבנית סיליקון (מגנום), שמים במרכז כל ארטיק מקל ומכניסים למקפיא עד התייצבות.
ממיסים יחד שוקולד חלב ושמן, מחלצים את הארטיקים מהתבניות ומצפים כל ארטיק.
אולי תרצו להכין גם
גלידת מסקרפונה עם נוטלה ופררו רושה
איזה קינוח אתם אוהבים? קר או קפוא? וניל או שוקולד? קראנצ׳י או קרמי? למה לכם לבחור כשאפשר לקבל את כל אלה יחד, בקינוח אחד!
0
Comments are closed.