אור שפיץ מכינה רוזלך

מרכיבים:

6 כוסות קמח
כפית שמרים יבשים
2 כוסות מים
רבע כוס שמן
חצי כפית מלח
גביע קרם פטיסייר
250 גרם פררו חלב

אופן ההכנה:

1. מערבבים יחד ממרח פררו רושה חלב וקרם פטיסייר ושומרים במקרר.
2. מכניסים לקערה את הקמח, השמרים, השמן, המים והמלח ולשים הכל יחד (לפחות 10 דקות שיהיה בצק אחיד וחלק).
3. מתפיחים עד להכפלה של נפח הבצק.
4. מחלקים את הבצק לשניים ומרדדים.
5. ממלאים בממרח שהכנו וייצבנו במקרר או כל דבר לבחירתכם.
6. מגלגלים וחותכים!
7. מכניסים לתנור שחומם מראש על 235 מעלות ל 7 דקות.
טיפ: על מנת שייצא ישר ולא יימרח לכם אחורה, ממליצה לתת טיפונת מעיכה שהרוזלך יהיה יציב על התבנית ושהסגירה של הבצק תהיה מתחת לכל הרוזלך צמודה לתבנית.

אולי תרצו להכין גם