אור שפיץ מכינה כנאפה ורוד
מרכיבים:
גרם שיערות קדאיף
100 גרם חמאה
80 גרם גבינת מסקרפונה
60 גרם גבינת ריקוטה
100 גרם ממרח קינדר בואנו
לקישוט:
ממרח בטעם קינדר חלב
אופן ההכנה:
-
מכינים את הקרם
- מערבבים יחד את המסקרפונה, הריקוטה, וממרח הקינדר בואנו.
מכינים את הקדאיף:
- מפרידים את שיערות הקדאיף בעזרת חמאה מומסת.
- לוקחים חצי מכמות השערות ומפזרים על מחבת.
- אפשר להוסיף קצת צבע מאכל ורוד לשיערות.
- מפזרים מעל השערות ששמנו במחבת את הקרם.
- מכסים הכל בשערות שנותרו. עובדים על חום נמוך.
- בעזרת צלחת הופכים את הכנאפה מהמחברת ואופים את הצד השני מבלי לפגוע בצורה.
- הופכים לצלחת ומזגגים ממרח קינדר חלב מעל.
- ניתן להוסיף כדור גלידת וניל מעל.
אולי תרצו להכין גם
Comments are closed.