מארז שבועות עד הבית
המתכונים הכי נכונים למארז הגבינות של גד

מרקם רך וגמיש, צבע שובה לב וטעם עדין עם רמז מתיקות. הבואיקוס ישמחו את כל האורחים גם את הקטנטנים....

הבוטנים הקלויים מעניקים לסלט הים תיכוני הזה קראנצ'יות נהדרת וטעמי אדמה, שמשתלבים נפלא עם הלאבנה .

הרוטב לסלט של מסעדת "אורנה ואלה" — עם הרבה גבינת קאשקבלו, שמעניקה סמיכות וטעם עשיר.

גרסה יצירתית למאפה הדגל של העדה הגיאורגית, עם שפע גבינות ותגבור של עגבניות, זיתים וקצת פלפל חריף. הגישו את...



גרסה חלבית קלילה לגלילות האיטלקיות: פרוסות פריכות מעט של זוקיני חובקות מלית גבינות טעימה

סוד הטעם הוא במפגש בין העדשים לחלומי שמעניקה מליחות ומרקם גמיש. ההכנה קלה, והכי חשוב: לא מטוגן!

בניגוד ללזניה הקלאסית אין כאן רוטב בשאמל, אבל יש שפע של גבינות וגם ירקות עסיסיים. התוצאה קלילה יותר אבל...

בניגוד ללזניה הקלאסית אין כאן רוטב בשאמל, אבל יש שפע של גבינות וגם ירקות עסיסיים. התוצאה קלילה יותר אבל...

המלית כאן מפנקת במיוחד - היא מבוססת על גבינת שמנת 30% עם חיזוק של פקורינו וגד-עז שמעצימים את הטעמים

הרמוניה נפלאה נוצרת מהשילוב בין פריכות הבצק, לרכות המסקרפונה, שעוטפת את הכרשה והחציל.

מאפה מרשים בטעם משגע - מושכים בידיים את צינורות הפסטה, מותחים את חוטי הגבינה החמים ומתענגים.


השקיעו רגע בסידור נאה של הקונכיות על מצע של רוטב ותקבלו מנה שהיא כוכבת אמיתית.

גם לנמענים מגלוטן מגיע ליהנות מפיצה טובה. אחד הפתרונות הטעימים והזריזים הוא שימוש בטורטיות מקמח תירס.


הם נראים כמו בראוניז קלאסיים; תמרי המג'הול מעניקים את הצבע השוקולדי והמרקם העסיסי.

החיבור בין הלאבנה לשוקולד הלבן מפיק קרם עשיר ועם זאת קליל, שהולך יופי עם פירות קיץ.


הצרפתים קוראים להן אקלר או פרופיטרול, אצלנו הן פשוט פחזניות, ממולאות קרם פטיסייר רך שנמס בפה

הקרמשניט האהובה, או בצרפתית "מילפיי" (אלף עלים), שכבות מתפצחות של בצק עלים וביניהן קרם פטיסייר עשיר

קומות על קומות של קרפים דקיקים, עם שכבות קרם פטיסייר עשיר ביניהם, עוגה מפוארת שאי אפשר להפסיק לאכול

הכנאפה מוכרת בישראל כקינוח ערבי, אבל מקורה, כמו הרבה מתכונים מזרח תיכוניים, במטבח העותמאני. הנה המתכון שלנו.