קוביות צפתית 5%

גבינה חצי רכה בעלת טעם חלבי עדין ומרקם יציב. מקורה של הגבינה בעיר צפת שם היא יוצרה לראשונה באמצע המאה ה-19, בהשראת גבינות מן האזור. לגבינה טעם נייטראלי ומליחות מתונה מאוד. המוצר הינו חתוך לקוביות לקלות שימוש. מעולה לפיזור על סלט ואף נשנוש.

קוביות צפתית 5%
שימושים
כריך
נשנוש
סלט
אפיה מלוחה

ערכים תזונתיים (ל-100 גרם): אנרגיה (קק"ל) 125, חלבון (גרם) 12, פחמימות (גרם) 6, סך השומנים (גרם) 5, מתוכו שומן רווי (גרם) 3.3, שומן טראנס פחות מ-0.5, כולסטרול (מ"ג) 15, נתרן (מ"ג) 650, סידן (מ"ג) 440

כשרות: רבנות בת ים

חלב: בקר

ניתן להשיג באריזה של 175 גרם 

מתכונים עם גבינה צפתית
מתכונים עם הגבינה
Filter by
Post Page
Sort by

טוסט מנצ’גו עם צ’אטני מנגו חריף

הטוסט הכי טעים והכי מושחת שפגשנו לאחרונה

1

גלידוניות עוגת גבינה

כשתגישו אותן לאורחים, הם עשויים לחשוב שמדובר בגלידוניות מהסופר, אבל ביס אחד יגלה את החמצמצות הרעננה ואת המרקם הנעים של עוגת גבינה ביתית.

1

ספגטיני ברוטב נוצ'ה (אגוזים)

את המנה הזו ,שמקורה בסרדיניה, פגשנו לראשונה דווקא במסעדה איטלקית בלונדון, והוקסמנו מן היופי שבפשטות. ב"קפה איטליה" אנו מגישים אותה עם רוטב אגוזים ועשב

1

חציל פרמזן

מנה דרום איטלקית קלאסית, המבוססת על השילוב המנצח של אגן הים התיכון : חצילים, עגבניות, בזיליקום, גבינת ריקוטה, פרמזן והרבה שמש. ההכנה מעט מורכבת אבל טע

1

עוגת סבתא במלית ריקוטה פרסקה

עוגת סבתא במובן הכי טוב של המילה – בצק שמרים נימוח ועליו מלית גבינה מתוקה.

1

מילפיי אקספרס

בעצם יש כאן שני פטנטים – קולים את עיגולי בצק העלים בטוסטר ומזלפים שני קרמים יחד למראה מרשים במיוחד.

1

פיצה ארבע גבינות

פיצה ארבע גבינות

1

מאפינס גבינת ניו יורק 12% ונוטלה

מאפה מתוק שכולם אוהבים. מתאים לצד הקפה של הבוקר או לתה של אחה"צ.

1