ריקוטה למריחה עם חציל קלוי

גבינת הריקוטה למריחה היא ה"גבינה הלבנה" של האיטלקים, אשר אף ארוחה איטלקית אינה שלמה בלעדיה. היא משלבת באופן הרמוני בין תזונה נבונה עם מגוון יתרונות התורמים לגופנו וקולינאריה: מצד אחד, היא עשירה בסידן יותר מכל גבינה לבנה אחרת (520 מ"ג ל 100 גר') ומכילה חלבון איכותי, ומצד שני בעלת טעם ומרקם עשירים אשר יהוו תוספת נפלאה לכל ארוחה.

ריקוטה למריחה חציל
שימושים
כריך

ערכים תזונתיים (ל-100 גרם): אנרגיה (קלוריות): 84. חלבונים (גרם): 5.2. פחמימות (גרם): 3. סך השומנים (גרם): 5. חומצות שומן רוויות (גרם): 3.3. חומצות שומן טראנס (גרם) פחות מ-0.5. כולסטרול (מ"ג): 15. נתרן (מ"ג): 320. סידן (מ"ג): 520. ויטמין D (מק"ג): 5

רכיבים: מי גבינה, חציל קלוי קלוף וטחון(16%), סיבים תזונתיים (אינולין), מלח , שום, מייצב מזרעי חרובים, סידן (קלציום קרבונט), חומרי טעם וריח, ויטמין 3D (לא בפסח).

מידע על אלרגנים: מכיל חלב

כשרות: רובין – מהדרין

חלב: בקר

ניתן להשיג באריזה של 200 גרם