קרם פטיסייר
חומר הגלם הנפוץ בקונדיטוריות הצרפתיות המובילות. הכנו בשבילכם את הקרם המורכב בגרסה מוכנה לשימוש אצלכם במטבח הבייתי. הקרם העשיר משמש להכנת קינוחים פשוטים ומרשימים.
שימושים
סלט
אפיה מלוחה
ערכים תזונתיים (ל-100 גרם): אנרגיה (קלוריות) 155, חלבונים (גרם) 3.2, פחמימות (גרם) 22, סך השומנים (גרם) 6, חומצות שומן רוויות (גרם) 4, חומצות שומן טראנס (גרם) פחות מ-0.5, כולסטרול (מ”ג) 65, נתרן (מ”ג) 50, סידן (מ”ג) 100.
רכיבים: חלב מפוסטר, שמנת מפוסטרת 38% שומן, סוכר, חלמון מפוסטר (ביצים), עמילן מעובד (E-1422), מייצב (קרגינן), חומרי טעם וריח, זרעי וניל.
מידע על אלרגנים: מכיל חלב, ביצים
עלול להכיל: גלוטן (בפסח – ללא), סויה
כשרות: בהשגחת רבנות אשקלון ובד”צ רובין
חלב: בקר
מתכונים עם בולגרית מעודנת
קינוח השכבות הבריטי הממכר, עם שכבות של עוגת לימון, קרם פטיסייר, אפרסקים עסיסיים ושטרוייזל מלמעלה
1
הקרמשניט האהובה, או בצרפתית "מילפיי" (אלף עלים), שכבות מתפצחות של בצק עלים וביניהן קרם פטיסייר עשיר
1
הצרפתים קוראים להן אקלר או פרופיטרול, אצלנו הן פשוט פחזניות, ממולאות קרם פטיסייר רך שנמס בפה
1
קומות על קומות של קרפים דקיקים, עם שכבות קרם פטיסייר עשיר ביניהם, עוגה מפוארת שאי אפשר להפסיק לאכול
1
התשובה הטורקית לפודינג הלחם הבריטי: חלה משלשום ספוגה בסירופ עם מלית גבינה קטיפתית. במקור הטורקי מכינים את המנה עם קיימאק
1
חלת כרישה, בצל ירוק ופטה עיזים
בתוך בצק חלה רך מטמינים בצלים זהובים ומתקתקים וגבינת פטה שנמסה לתוך הבצק. את היצירה מעצבים לצורת כתר, כיאה למאפה שהולך לתפוס את מרכז תשומת הלב
1
Leave a Comment