מלבי

סוד קסמו של הקינוח הבלקני האהוב הוא מרקמו המושלם (חלק ומשיי) וניחוח מי הוורדים המעודן. כדי לשמור על המרקם ולהבטיח טעם אותנטי ורענן,פיתחו במחלבות גד אריזה מיוחדת: התוספות (הסירופ ושבבי קוקוס פריכים) מאוחסנים בתאים נפרדים. מוציאים מהמקרר, מוסיפים את התוספות לפי הטעם ונהנים מטעם ומושלמים.

שימושים
נשנוש

ערכים תזונתיים (ל-100 גרם ללא תוספות): אנרגיה (קלוריות) 104, חלבונים (גרם) 2.2, פחמימות (גרם) 12.4, סך השומנים (גרם) 5, חומצות שומן רוויות (גרם) 3, חומצות שומן טראנס (גרם) פחות מ-0.5, נתרן (מ”ג) 32, כולסטרול (מ”ג) 15

כשרות: רבנות אשקלון

חלב: בקר

מידע על אלרגנים: מכיל: חלב, בוטנים, קוקוס.
עלול להכיל: שקדים, אגוזים, שומשום, חיטה – גלוטן (בפסח – ללא) וסויה

אולי תרצו להכין
מתכונים עם הגבינה
Filter by
Post Page
Sort by

טאבולה בוטנים על לאבנה

הבוטנים הקלויים מעניקים לסלט הים תיכוני הזה קראנצ'יות נהדרת וטעמי אדמה, שמשתלבים נפלא עם הלאבנה .

1

פלאפל חלומי ועדשים אפוי עם יוגורט-טחינה

סוד הטעם הוא במפגש בין העדשים לחלומי שמעניקה מליחות ומרקם גמיש. ההכנה קלה, והכי חשוב: לא מטוגן!

1

בלינצ’ס גבינות

מלית מתוקה וקרמית עטופה בתוך בצק דקיק ונימוח. אבקת סוכר מעל- ויש לכם קינוח מושלם לסיום ארוחה חלבית קלילה וקיצית.

1

גאלט חצילים עם מסקרפונה וריקוטה פרסקה

הרמוניה נפלאה נוצרת מהשילוב בין פריכות הבצק, לרכות המסקרפונה, שעוטפת את הכרשה והחציל.

1

שכבות וניל שוקולד

שכבות של אושר בכוס אחת מושלמת! קינוח קרם מסקרפונה של שכבות וניל ושוקולד.

1

פוגצטה מוצרלה

שתי שכבות של בצק קריספי חובקות מלית של מוצרלה ואנשובי. טעים!

1

שטרודל תרד וגבינות

לאורחים שלכם מצפה הפתעה בדמות פרוסות מוצרלה רכות שמסתתרות בתוך הגלילים.

1