מלבי

סוד קסמו של הקינוח הבלקני האהוב הוא מרקמו המושלם (חלק ומשיי) וניחוח מי הוורדים המעודן. כדי לשמור על המרקם ולהבטיח טעם אותנטי ורענן,פיתחו במחלבות גד אריזה מיוחדת: התוספות (הסירופ ושבבי קוקוס פריכים) מאוחסנים בתאים נפרדים. מוציאים מהמקרר, מוסיפים את התוספות לפי הטעם ונהנים מטעם ומושלמים.

שימושים
נשנוש

ערכים תזונתיים (ל-100 גרם ללא תוספות): אנרגיה (קלוריות) 104, חלבונים (גרם) 2.2, פחמימות (גרם) 12.4, סך השומנים (גרם) 5, חומצות שומן רוויות (גרם) 3, חומצות שומן טראנס (גרם) פחות מ-0.5, נתרן (מ”ג) 32, כולסטרול (מ”ג) 15

כשרות: בד”ץ מהדרין

חלב: בקר

אולי תרצו להכין
מתכונים עם הגבינה
Filter by
Post Page
Sort by

עוגת ריקוטה-שוקולד

ציפוי הקצפת מלביש את העוגה בשמלה לבנה חגיגית, אבל אפשר גם לוותר עליה. העוגה הזאת היא גם נטולת גלוטן

1

אבטיח בגרמולטה, מוצרלה פרסקה וסלסה זיתים

אבטיח ובולגרית זה מתבקש, אבל יש עוד גבינות שישמחו לבלות עם האדום הגדול

1

רביולי פקורינו

רביולי עסיסיים ממולאים במגוון גבינות ומשתכשכים ברוטב מפנק המשלב בין שמנת לפסטו. לא פלא שזאת אחת ממנות הדגל של המסעדה האיטלקית

1

לביבות ירוקות עם טחינה-יוגורט מתובלת

לביבות ירוקות עם טחינה-יוגורט מתובלת

1

לוקמאס

סופגניות גבינה רכות ונימוחות, שמגישים עם סירופ מי ורדים.

1

ירוקים מוקפצים עם מנצ’גו

שילוב מקסים בין הגבינה הספרדית הפיקנטית לירוקים רעננים. מנה שתעבוד מצוין כעיקרית צמחונית או כתוספת לדג

1

אינוולטיני זוקיני

גרסה חלבית קלילה לגלילות האיטלקיות: פרוסות פריכות מעט של זוקיני חובקות מלית גבינות טעימה

1

סלט פנזנלה על מצע פוקצ’ה

הוא נולד בטוסקנה כדי לתת הזדמנות שנייה ללחם יבש, ביחד עם המוצרלה כמובן!

1