מלבי

סוד קסמו של הקינוח הבלקני האהוב הוא מרקמו המושלם (חלק ומשיי) וניחוח מי הוורדים המעודן. כדי לשמור על המרקם ולהבטיח טעם אותנטי ורענן,פיתחו במחלבות גד אריזה מיוחדת: התוספות (הסירופ ושבבי קוקוס פריכים) מאוחסנים בתאים נפרדים. מוציאים מהמקרר, מוסיפים את התוספות לפי הטעם ונהנים מטעם ומושלמים.

שימושים
נשנוש

ערכים תזונתיים (ל-100 גרם ללא תוספות): אנרגיה (קלוריות) 104, חלבונים (גרם) 2.2, פחמימות (גרם) 12.4, סך השומנים (גרם) 5, חומצות שומן רוויות (גרם) 3, חומצות שומן טראנס (גרם) פחות מ-0.5, נתרן (מ”ג) 32, כולסטרול (מ”ג) 15

כשרות: בד”ץ מהדרין

חלב: בקר

אולי תרצו להכין
מתכונים עם הגבינה
Filter by
Post Page
Sort by

פסטה רוזה עגבניות שרופות ומסקרפונה

עגבניות ושום צלויים, בשילוב מגע קטיפתי של מסקרפונה ועלי לזניה קרועים שנעטפים בכל הטוב הזה

1

סלט מוצרלה וזיתים

וריאציה עסיסית על הקפרזה הקלאסי: לצד השילוש המסורתי של עגבניות, מוצרלה ובזיליקום מצטרפים זיתים, פטרוזיליה ובצל ירוק.

1

לביבות מרינג’נה

חצילים קלויים הם חומר גלם נפוץ במטבח הבולגרי. אז מה יותר מתאים מלביבות.

1

אגס מזוגג ביין שוכב על כיכר גבינת ריקוטה פרסקה

קלאסיקה איטלקית אהובה עם טוויסט למבוגרים בלבד.

1

סלט סלק וקממבר

כמה דקות עבודה והמון רושם וטעם. גבינת קממבר במעטה פחם החדשה של "גד" נמסה מעט מחום הסלקים וממזגת את הטעמים. את הסלקים הקטנים אפשר למצוא בשוקי האיכרים ב

1

מסקרפונה לימוני

קינוח כוסות - מסקרפונה לימוני

1