פרוסות גאודה הולנדית

גבינה צהובה הולנדית איכותית, אשר נחשבת לאחת הגבינות הקשות הפופולריות בעולם. טעמה משלב בין עדינות לפיקנטיות ומרקמה נעים ומוצק. מצוינת לטוסטים ולכריכים ומתאימה גם למגוון מאפים. צהובה למתקדמים!

שימושים
כריך
נשנוש
אפיה מלוחה

ערכים תזונתיים (ל-100 גרם): אנרגיה (קלוריות) 368, חלבונים (גרם) 23, פחמימות (גרם) 0.5, סך השומנים (גרם) 30, חומצות שומן רוויות (גרם) 21, חומצות שומן טראנס (גרם) 0.8, כולסטרול (מ”ג) 81.3, נתרן (מ”ג) 831, סידן (מ”ג) 815

כשרות: רלב”ג ארה”ב

מכיל: חלב

חלב: בקר

ניתן להשיג במעדנייה

אולי תרצו להכין
מתכונים עם הגבינה
Filter by
Post Page
Sort by

מלנזנה חציל

חגיגת טעמים בפה: מלנזנה חצילים וקוואטרו פורמאג'י. פרוסות חציל זהובות נחות ברוטב עגבניות שרי ועליהן גבינת קוואטרו פורמאג'י מותכת.

1

פלפלים ממולאים

מייצג פלפלים אדום, מרהיב ובוהק בטעמי גבינות של קוואטרו פורמאג'י.

1

מלנזנה בלחם

פרוסות חצילים זהובות שנחות בתוך חלה מרובעת, עליהן שכבת רוטב עגבניות משובח ומעל הכל קוואטרו פורמאג'י מוקרמת.

1

טוסט

הפריכות הזהובה מחוץ, רכותו הפנימית של הלחם המתעורר לחיים, הגבינה הנמסה, הם כל מה שטוסט צריך. קבלו מאתנו את המתכון לטוסט המושלם.

1

קלצונה

מאפה כיסון מקופל לחצי סהר, מהודק בקצותיו ונאפה בתנור. עשוי מבצק פיצה במילוי רוטב עגבניות וקוואטרו פורמאג'י.

1

כנאפה

כנאפה קוואטרו פורמאג'י - שדרוג מפתיע לקינוח המרגש. שערות קדאיף זהובות ופריכות, בתוספת סירופ ריחני ומתוק עם גבינה שנמתחת ונמתחת.

1

פיצה

זהו הבצק הקל ביותר להכנה, מבצקים כאלה אופים את פיצות הטאליו הידועות ברומא. אופים עד ששולי הבצק הזהיבו היטב והקוואטרו פורמאג׳י נמסה על רוטב העגבניות.

1

ריקוטה פרסקה אפויה עם תרד וכרישה

ריקוטה פרסקה אפויה מוגשת עם תרד מאודה וכרישה שהוקפצה בשמן זית.

1