פרוסות גאודה עיזים הולנדית

גבינה צהובה הולנדית איכותית, אשר נחשבת לאחת הגבינות הקשות הפופולריות בעולם. השימוש בחלב עיזים משביח את הטעם והופך את הגבינה לידידותית גם לבעלי רגישות לחלב פרה.

שימושים
כריך
נשנוש
אפיה מלוחה

ערכים תזונתיים (ל-100 גרם): אנרגיה (קלוריות) 365, חלבונים (גרם) 22, פחמימות (גרם) 0.5, סך השומנים (גרם) 30, חומצות שומן רוויות (גרם) 19, חומצות שומן טראנס (גרם) 0.6, כולסטרול (מ”ג) 98, נתרן (מ”ג) 659, סידן (מ”ג) 779

כשרות: רלב”ג ארה”ב

חלב: עיזים

ניתן להשיג במעדנייה

אולי תרצו להכין
מתכונים עם הגבינה
Filter by
Post Page
Sort by

פרפה יוגורט וקולי מנגו

פרפה מכינים בדרך כלל עם שמנת מתוקה. כאן מצטרף גם יוגורט והתוצאה היא טעם מעט חמצמץ ומרקם קליל.

1

עוגת ריקוטה

אלגנטית, גבוהה ולחה, עם ניחוח משגע של גבינה וקינמון. עוגה כזאת תרצו להכין כל שבת. לכבוד החג אתם מוזמנים להלביש אותה בשמלה לבנה

1

לביבות לחם, עגבניות ואורגנו

לביבות לחם, עגבניות ואורגנו

1

ריקוטה פרסקה אפויה עם סלסת עגבניות וגרעינים

נסו לאפות ריקוטה פרסקה בשלמותה ותגלו קסם – היא לא נמסה אלא שומרת על צורתה ונעטפת בקרום מגרה. בזמן שהיא משתזפת בתנור מכינים סלסה זריזה שמוסיפה צבע ומשח

1

קממבר צלויה עם תוספות

בילוי קצר בתנור בחברת אגוזים וריבה מתקתקה, ויש מנה ראשונה אלגנטית וטעימה בטירוף

1

כרובית שלמה אפויה ביוגורט

כרובית שלמה צלויה בתנור הפכה ללהיט בזכות הטעם המשגע וקלות ההכנה והיא גם זמינה בכל עונות השנה ומחירה ידידותי.

1

גלידוניות עוגת גבינה

כשתגישו אותן לאורחים, הם עשויים לחשוב שמדובר בגלידוניות מהסופר, אבל ביס אחד יגלה את החמצמצות הרעננה ואת המרקם הנעים של עוגת גבינה ביתית.

1

בורגר של גבינת חלומי, קישואים עם איולי עירית

קלאסיקה איטלקית אהובה עם טוויסט למבוגרים בלבד.

1