פרוסות גאודה עיזים הולנדית

גבינה צהובה הולנדית איכותית, אשר נחשבת לאחת הגבינות הקשות הפופולריות בעולם. השימוש בחלב עיזים משביח את הטעם והופך את הגבינה לידידותית גם לבעלי רגישות לחלב פרה.

שימושים
כריך
נשנוש
אפיה מלוחה

ערכים תזונתיים (ל-100 גרם): אנרגיה (קלוריות) 365, חלבונים (גרם) 22, פחמימות (גרם) 0.5, סך השומנים (גרם) 30, חומצות שומן רוויות (גרם) 19, חומצות שומן טראנס (גרם) 0.6, כולסטרול (מ”ג) 98, נתרן (מ”ג) 659, סידן (מ”ג) 779

כשרות: בד”צ בית יוסף

חלב: עיזים

ניתן להשיג במעדנייה

אולי תרצו להכין
מתכונים עם הגבינה
Filter by
Post Page
Sort by

רולדת טירמיסו

קינוח השכבות האיטלקי הופך לרולדה מבצק ספוג בניחוח קפה, במילוי קרם מסקרפונה נטול ביצים וזריז הכנה.

1

שיפודי חלומי וירקות

חלומי היא גבינה קפריסאית שהפכה לסיפור הצלחה גם ביוון. אני מתה על המרקם המסטיקי שלה ועל טעמה המלוח והעדין

1

עוגת גבינה ב-5 דקות

עוגת גבינה במעט זמן עבודה אבל עם כמות עונג אינסופי. חמה או קרה- אתם בוחרים

1

רביולי ברוטב שמנת

קלאסיקה איטלקית אהובה עם טוויסט למבוגרים בלבד.

1

ספוליאטלה

מאפה נפוליטני יפהפה. אם אתם אוהבים אפייה מאתגרת ויש לכם סבלנות - צפויה לכם הנאה צרופה

1

סלט פנזנלה עם ירקות קלויים ופטה עיזים

הוא נולד בטוסקנה כדי לתת הזדמנות שנייה ללחם יבש, ביחד עם המוצרלה כמובן!

1

גלידת מסקרפונה עם נוטלה ופררו רושה

איזה קינוח אתם אוהבים? קר או קפוא? וניל או שוקולד? קראנצ׳י או קרמי? למה לכם לבחור כשאפשר לקבל את כל אלה יחד, בקינוח אחד!

1

פסטה עם עגבניות ומוצרלה בסיר אחד

פשטות זה הכל: הפסטה שמתבשלת עם הירקות והעשבים יוצאת טעימה במיוחד, המוצרלה נמסה לתוך הנוזל ומעשירה אותו.

1