פטה עיזים 20%
גבינה מלוחה המיוצרת בשיטה מסורתית כנהוג ביוון. פטה עיזים קשה יותר משאר בנות משפחת הגבינות המלוחות ולכן מצוינת לגירור. שימוש בחלב העיזים מעניק לה ארומה נהדרת וטעם מלא וייחודי. בזכות השימוש בחלב עיזים, הגבינה קלה במיוחד לעיכול ומתאימה גם לאלה הסובלים לרגישות לחלב בקר.
ערכים תזונתיים (ל-100 גרם): אנרגיה (קלוריות) 242, חלבונים (גרם) 14, פחמימות (גרם) 1.5, שומן (גרם) 20, מתוכו שומן רווי (גרם) 13.3, חומצות שומן טראנס (גרם) 0.5, כולסטרול (מ”ג) 60, נתרן (מ”ג) 770, סידן (מ”ג) 280.
רכיבים: חלב עיזים מפוסטר, מלח, חומר משמר (פוסיום סורבט)
מידע על אלרגנים: מכיל חלב עיזים
כשרות: בד”ץ בית יוסף
חלב: עיזים
*ניתן להשיג גם במעדנייה
1
1
1
1
עגבניות ממולאות בקוסקוס, גבינות ועשבים
1
רישתה – פסטה עם עדשים, פטה ובצל מקורמל
1
1
1
Leave a Comment