קאשקבלו מגוררת

איטליה קוראים לה cacciocavallo, בארצות הבלקן השם הרווח הוא kaskaval, ומאחורי השם עומדת משפחה נרחבת של גבינות קשות או חצי קשות בעלות מרקם חלק וטעם פיקנטי. במחלבות גד מיוצרת הגבינה כחלק מהסדרה האיטלקית. הקאשקבלו עשויה מחלב בקר ועוברת תהליך הבחלה ארוך שבמהלכו היא מפתחת את טעמה האופייני. לגבינה המגוררת יכולת המסה מצוינת ולכן היא מתאימה במיוחד לשילוב במאפים.

קאשקבלו מגוררת
שימושים
נשנוש
סלט
פסטה
אפיה מלוחה
פיצה

ערכים תזונתיים (ל-100 גרם): אנרגיה (קלוריות) 350, חלבונים (גרם) 25, פחמימות (גרם) 4, סך השומנים (גרם) 26, חומצות שומן רוויות (גרם) 16, חומצות שומן טראנס (גרם) 0.57, כולסטרול (מ"ג) 78, נתרן (מ"ג) 700, סידן (מ"ג) 836

רכיבים: חלב בקר מפוסטר, חלב כבשים מפוסטר, חלבוני חלב, מייצב (עמילן מעובד ( E-1420), מלח, חומר מונע התגיישות (סיבי צלולוז), חומרים משמרים(E-252, E-235, E-202).

כשרות: רבנות בת ים

חלב: בקר

ניתן להשיג באריזה של 200 גרם

מתכונים עם קאשקבלו
מתכונים עם הגבינה
Filter by
Post Page
Sort by

בואיקוס סלק וגבינות עם צזיקי צנוניות

מרקם רך וגמיש, צבע שובה לב וטעם עדין עם רמז מתיקות. הבואיקוס האלה ישמחו את כל האורחים (גם את הקטנטנים!). מגישים לצד צזיקי צנוניות ורוד ועוקצני.

1

עגבניות ממולאות בקוסקוס, גבינות ועשבים

תערובת ים תיכונית עסיסית של קוסקוס, גבינות, זיתים ועשבים מחמיאה במיוחד לטעם העגבניות. פרוסות מוצרלה פרסקה שמכסות את המלית ונמסות מעט בזמן האפייה מעשיר

1

עגבניות ממולאות בקוסקוס, גבינות ועשבים

תערובת ים תיכונית עסיסית של קוסקוס, גבינות, זיתים ועשבים מחמיאה במיוחד לטעם העגבניות. פרוסות מוצרלה פרסקה שמכסות את המלית ונמסות מעט בזמן האפייה מעשיר

1

מסקרפונה לימוני

קינוח כוסות - מסקרפונה לימוני

1

פפרדלה זוקיני עם בזיליקום ובולגרית נמסה

פסטה עם נשמה בלקנית: הזוקיני והפסטה פוגשים גבינה בולגרית מעודנת, שנמסה מהחום ויחד עם הבזיליקום והצ'ילי הופכת לרוטב נהדר.

1

חציל שרוף עם ציזיקי

חורכים את החציל על אש גלויה ומפנקים אותו ביוגורט צזיקי קליל. צנוברים קלויים מחמיאים למרקם החלק והקרמי של החציל והצזיקי

1

עוגת גבינת שמנת קרה

עוגת גבינה שמכינים בקלי קלות, בלי להסתבך עם ג'לטין ובלי מיומנות מיוחדת.

1

סמיפרדו טירמיסו

מפגש פסגה של שתי קלאסיקות איטלקיות מתוקות מפיק קינוח קפוא עשיר ויפה.

1